søndag 31. oktober 2010

Salige søndag

Vi har så mange bilder av barn og familie som vi ikke har hatt plass til. Etter at vi flyttet, fikk vi masse veggplass oppover i trappa, så nå har det blitt bildegalleri:)Det har i skrivende stund kommet til flere bilder....har jo katter også;)

fredag 29. oktober 2010

Nydelig juletrepynt

Disse englekulene fra Ellos var helt skjønne! Ønsker meg! Jeg har så lyst på denne puta fra Ellos. Vi får se om det dukker opp noe lignende i butikkene.

torsdag 28. oktober 2010

Gammel stil

Jeg var på jakt etter et nøkleskap til å ha i gangen, men fant ikke noe jeg likte. Jeg hadde nesten gitt opp, da jeg tilfeldigvis kom over dette. Er det ikke fint:) Ordentlig gammeldags stil. Minner opp sånne de hadde på hoteller og pensjonater.

tirsdag 26. oktober 2010

Lille hylle på veggen der...

Dette var en liten furuhylle jeg malte for lenge siden. Den fikk også plass på gjestetoalettet. Koselig med noe å hvile øynene på når man engang sitter der;)

Gjestetoalettet...

Jeg synes denne kransen pyntet fint opp på gjestetoalettet som går i hvitt med rosa innslag.

mandag 25. oktober 2010

Prikken over i'en

Når jeg nå først er på do.....må jeg jo vise speilet som ble kjøpt på Bohus. Syntes dette var koselig og passe chabby.

Man tager hvad man haver

Jeg syntes den lille vasken på gjestetoalettet var litt kjedelig, og det er ikke noe fint med rør som synes. Derfor tok jeg et gammelt blondeskjørt og sydde på borrelås. Limte borrelås på vasken, og voilà! Da fikk jeg samtidig gjemt en kurv med toalettruller bak "forhenget":)

søndag 24. oktober 2010

Blondekrans

Jeg hadde et kreativt øyeblikk igjen;) Brukte en isoporkrans som jeg sydde fast remser av stoffremser og bånd. Ble koselig på soverommet!

Det skal ikke så mye til

Jeg har hatt dette hjertet i et par år, men synes det kom til sin rett i gangen med litt grønt oppi.

Nostalgi

Jeg har samlet på gamle nøkler i flere år, og synes det er fint å samle dem på et sted. Har har jeg hengt de opp på en plate av gammelt rekved, og det pynter opp i gangen. Litt nostalgisk er det for meg, da jeg husker at jeg gikk med en av de største nøklene i lomma da jeg var liten. Den var nemlig til porten der jeg bodde:)

lørdag 23. oktober 2010

Hjemme alene

Etter å ha kjørt mannen på jobb, blir jeg helt alene frem til i morgen. Gutta er avgårde også, så her blir det stille. Jeg har faktisk planer om å kose meg, og skal lage meg sushi(har blitt min livrett). Skal prøve og huske å ta bilder. Jeg har også kjøpt meg Martini Asti, en litt søt hvitvin. Dette blir bra!

fredag 22. oktober 2010

Peiskos

Mannen ville ha flatskjerm på veggen, men jeg var litt skeptisk. Så for meg at den tok hele veggen. Den ble ikke så stor som jeg hadde fryktet, og det ble til og med plass til en skrift over den. Da han kom hjem med dvd-plate med peiskos, var jeg solgt! Det må være psykisk, men jeg synes faktisk den varmer. Knitrelyd er det også;)Den skal vi ha på i kveld, med en flaske vin og god mat. Første alene-fredag på aaaaaldri så lenge;)

lørdag 16. oktober 2010

Penger spart er penger tjent...

Jeg fikk øye på denne skjønne sparegrisen sist jeg var innom Skeidar, og den ble med meg hjem:) Den fantes i flere knallfarver, men jeg syntes sølv passet best hos meg. Legg merke til tiaraen med bling. Den har lås under maven, og nøkkel følger med! Denne lampen fra Ikea passet fint over spisebordet i kjøkkenkroken, og billig var den også.

fredag 15. oktober 2010

Alle jenter burde ha en dag hvor de føler at de er akkurat det: "Queen of the day". Har litt av den følelsen i dag! Det er fredag, en god flaske rødvin er innkjøpt, og det blir en liten shopperunde i dag. har oppdaget en ny stæsj-butikk med masse fint bl.a. fra Green Gate. Så får vi se hva som blir med meg hjem:) To be continued...

torsdag 14. oktober 2010

Fra et loppemarked

Denne puffen kjøpte jeg på et loppemarked. Jeg malte den hvit, trakk om setet og stiftet på et hjerte. Passer så fint i gangen, atte. Praktisk til oppbevaring av votter, skjerf og luer, og god å sitte på for å trekke på seg gjenstridige støvler.

tirsdag 12. oktober 2010

Her er den

Har endelig fått kjøpt fotskammel til Ektorp-salongen vår. Fankt lekkert og mykt lammeskinn på Princess.

mandag 11. oktober 2010

En ny uke:)

Jeg pusset opp et gammelt nattbord jeg har arvet etter mine besteforeldre. Nå står det i gangen, og jeg ble kjempefornøyd! Skal kjøpe en liten søt lampe å ha oppå. Nattbordet er malt i farven Skagen, samme som på soverommet. Jeg kjøpte denne helt skjønne knotten på Bohus.

lørdag 9. oktober 2010

Kosehelg...

Mannen er jobber i helgen, så jeg tusler rundt og pusler med ditt og datt. Jeg må bare viser nærbilde av gardinkappen fra Sparkjøp. Jeg falt pladask for både farve og motiv, og det er vel en blanding av bomull og lin...ps. finnes i fag, duker og puter også;)

fredag 8. oktober 2010

Endelig helg!

Jeg har vært på bohus et par ganger i det siste, og der fant jeg flere ting som ble med meg hjem. I og med at vi har flyttet inn i ny tomannsbolig, har jeg kjøpt en del nytt(må jo ha litt forandring når man kommer på nytt sted;) Jeg fant en kjempesøt brødkurv, telysestake med plass inni til f.eks te-lys og noen flere ting som det kommer bilde av etterhvert.

onsdag 6. oktober 2010

Denne boksen fant jeg på Skeidar. Kjempesmart, med en skje som henger bakpå. Nå er det slutt på stygge poser som "lekker" i skapet!

Badet

Dette er halve badet. Resten er bare et kjedelig dusjhjørne, men når badekaret kommer på plass...DA, blir det mer stæsj;)

lørdag 2. oktober 2010

En koselig lørdag

Hadde koselig besøk av min svigerinne og svoger her om dagen, og de hadde med seg en innflyttingsgave:) En kjempesøt lyslykt helt i vår stil.