fredag 31. desember 2010

Romjul

Pepsi koser seg i julesofaen! Jeg fikk en ny engel til jul. Den er jo bare skjønn:)

onsdag 29. desember 2010

Engel

Jeg fant denne dukken like før jul, og fant ut at den passer hele året. Den passer fint til jul siden den har vinger;)

tirsdag 21. desember 2010

Juletreet vårt

Jeg ble ganske fornøyd med treet i år...hehe, det er kunstig, og like fint hvert år. Har supplert med flere ting i hvitt og sølv, og prikken over i'en var å knyte hvite sløyfer av blondebånd på noen grener. Nå er det skikkelig julestemning her, og vi skal kose oss med en kopp gløgg i kveld. Vi hadde lutefisk til middag....(første gang jeg lager, og siste!)Det var ingen av oss som syntes det var noe godt, så vi tok for oss av tilbehøret;)Men men, det blir så mye annet godt i julen, atte!

mandag 20. desember 2010

3 dager igjen

Jeg ble såååå glad da Prinsesse Elin la ut disse flotte bildene. Jeg kopierte, skrev ut og limte på en papplate. Pyntet litt, og voila! Kjempefine julebilder!

4 dager igjen

Nå er det de siste julegavene som skal kjøpes inn, og det skal bakes litt i kveldDenne stenen ligger og ønsker velkommen i gangen. Julemusen sitter på høyttaleren og koser seg til julemusikk!

søndag 19. desember 2010

Nesten ferdig...

Nå er det like før jeg er ferdig med å pynte til jul. Juletreet ble pyntet i dag(bilder kommer). Må bare vise frem de koselige bokstavene jeg fikk kjøpt. Nå skal jeg steke lapper! Ha en fin 4 søndag i advent:))

fredag 17. desember 2010

Noe gammelt og noe nytt...

Jeg fant et rødt julehus for te-lys som måtte være med meg hjem;) Julebamsen i keramikk har min mann og jeg laget for noen år siden, og dekorasjonen til venstre laget jeg nå i år. Det begynner å bli julestemning i heimen nå!

onsdag 15. desember 2010

De firbente skal også kose seg i julen!

Jeg fant ut at den gamle blad-kurven passet fint som kattekurv. Jeg ofret saueskinnet som jeg hadde på fotskammelen, og kurven ble rent så koselig. Her er Zippo i ferd med å inspisere sin nye kose-plass;)

Nye juleting

Jeg synes at denne nissen fra Plantasjen og reinsdyret fra Nille passet godt sammen. Helt i min stil:)

mandag 13. desember 2010

Mine kjæreste juleting

Disse tre vise menn i keramikk er noe av det jeg er mest fornøyd med å ha laget. Maleteknikken får det nesten til å se ut som om de har klær av fløyel og silke, og ikke perlemorsmaling:) Denne julekrybben har vi laget for noen år siden. Figurene er kjøpt, bortsett fra engelen. Koselig å ta frem til jul hvert år! Denne nissen i keramikk har min mann støpt, og jeg har pusset og malt. Den står i gangen og ønsker velkommen. Disse julemusene har jeg hatt i mange år. Under flytting nå i høst, kastet vi en hel sekk med julepynt, deriblandt en mengde nisser, men julemusene fikk være med:)

lørdag 11. desember 2010

Min kjære terrin

Denne terrinen har jeg hatt i mange år. Jeg synes nisseserviset fra Porsgrunn Porselen er så koselig til jul. Har middagsserviset og kaffeserviset, og tar det frem til 1 søndag i advent hvert år:)

torsdag 9. desember 2010

Evighetskalender

Jeg falt for denne kalenderen med magneter. Penere enn disse du får gratis i matbutikken:))

Julestrømpe

Jeg har sydd meg en julestrømpe, så nå er det bare å vente til at den skal bli fylt opp til jul....;) Har planer om å sy en til for å henge på den andre siden av sjenken også.

tirsdag 7. desember 2010

Jeg har laget en dekorasjon til!

Jeg brukte en del jeg hadde fra før, og kjøpte noen småting. Puttet oasis i en gammel blomsterpotte, kunstig granbar, og vips! Ha en fin-fin mandag/tirsdag:-)

lørdag 4. desember 2010

Endelig desember:)

Jeg sitter med kaffekoppen min foran pc'en og koser meg. Bortsett fra Kurt Nilsen's nye jule-cd i bakgrunnen, er det stille i huset. Jeg er helt alene i helgen. Jeg skal sy julestrømper, tenkte jeg. Jeg har laget et par dekorasjoner. Synes det enkle er det peneste;)Nå skal jeg lage meg hjemme-alene-frokost......da spiser jeg hva jeg vil, hvor jeg vil og hvordan jeg vil, og så mye jeg vil, for da er det ingen som ser meg:O Ha en fin lørdag!