onsdag 19. januar 2011

Paris

Jeg var med på Hilde Heimdal sin giveaway og var så heldig at jeg fikk "Paris-stickers" i posten. Her ser dere hvor de havnet. Det gamle fine arvebordet mitt ble enda finere. Lucky me:)

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Skulle tro det alltid hadde vært slik. De merkene var som skapt for bordet.
  Har så lyst på noen slike . gjerne til å ha på veggen, men ikke får jeg betsemt meg, og de er så dyre, at jeg kan liksom ikke ta en Ole Brumm på dem... "ja takk... alle sammen, eller begge to, var det kanskje :-)
  HA en god natt ( jeg er visst sent på igjen....)

  SvarSlett
 2. Hehe, bedre sent enn aldri. Ja, jeg er ordentlig fornøyd med skriftene. Jeg har en større på salongbordet hvor det står Amor vincit omnia:Kjærligheten overvinner alt. Jeg har Carpe diem på veggen over tv'en, Sweet dreams over senga, Kjøkkenet er husets hjerte på takbjelken på kjøkkenet, jeg har Follow your heart på flisene på badet, og til jul fikk jeg Take time to smell the roses som jeg har over den store speilen i stua. Vet du, det går an å lage dem selv.....har tenkt litt på det, men det er liksom begrenset hvor mye skrift jeg skal ha på veggen. Undersøk det da vel, så kan du få deg nesten gratis skrift, gi bort i gaver, og selge;)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fint bord, og ennå finere med tekst på :)
  Koselig blogg du har!

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Takker for alle hyggelige kommentarer du legger igjen. Koselig blogg du har og jeg har også vært nokså hekta på veggord.Har nok måttet begrense det etter hvert...hi..hi.
  Men flott er de jo å dekorere med, ingen kan si noe annet!
  Utrolig fin den lampen din, med skrift på.
  Flott blogg du har og herved er jeg følger.
  Ha en fin kveld, klem Sissel

  SvarSlett
 5. Nydelig bord ♥ Ordene var som skapt for bordet.

  SvarSlett
 6. Takk alle sammen. Jeg setter utrolig pris på tilbakemeldingene deres. Det er jo dere som inspirerer meg, da;)

  SvarSlett