mandag 21. mars 2011

Ny pute og duk

I helgen har jeg puslet litt med strikkepinner og symaskin. Jeg har vært på fest, og i familiebesøk, koset meg hjemme og i solveggen. Mannen har hatt fri denne helgen*bank-i-bordet*, men når han puslet med sitt, fant jeg frem stoff, blonder og strykemerke. Først strikket jeg en hals som jeg sydde på en tunika(blir vel bilde etterhvert, men den er i vaska nå). Så strikket jeg hårbånd i samme farge og garn som til halsen. Rosa puddelgarn. Jeg sydde en helt enkel liten duk med rosa blondekant. Denne skal jeg bruke til påske, da jeg ikke er noe særlig glad i gult. Blir nok en og annen gul kylling, men det blir nok mest i hvitt og rosa;) Jeg sydde puten helt enkel. Hadde ikke lyst på blonder og stæsj. Nederst sydde jeg på bånd til å knyte igjen med. I dag skal det visstnok bli 10 varmegrader i skyggen......hvem vil vel sitte i skyggen, hehe. Skal prøve å få litt sol i ansiktet i dag. Kos dere denne flotte mandagen! Klem fra Eli.

2 kommentarer:

 1. Hei og hopp
  Så produktiv du er om dagen, og så mye lekkert du lager, Den puta er bare helt super. Fint med den blonden på duken din..
  I tillegg til at du strikker. Du er iallefall allsidig. :-)
  Deilig å ha mannen hjemme en helg også tenker jeg.
  Håper di har fått kost deg i solen i dag. jeg pakket meg inn i ett teppe pg med store solbriller, og varmet meg ute i solveggen i dag.. herlig...
  Ha en koselig kveld
  klem

  SvarSlett
 2. Oi, skal si du har vært kreativ i helgen.
  Så mye flott du har laget:)

  Håper du koser deg i SOLA (og ikke i skyggen^^,)) om dagen. Så skjønt med vår!

  Klem, Anita:O)

  SvarSlett