søndag 6. mars 2011

Har aldri likt søndager....

Vet ikke helt hvorfor, egentlig, men siden ungdommen syntes jeg at det var kjedelige lange dager, ingenting var oppe, det skjedde ikkenoe....blæh. Ble som regel kino da. NÅ synes jeg at søndagene er helt herlige! Den stillheten ute om morgenen, og jeg hører fugler jeg ikke hører ellers i uka....søndagsfugl? Morgenfugl? Hehe. I dag skal jeg hente mannen på jobb. Har ikke sett ham siden tirsdag, så det skal bli godt å ha ham hjemme fram til torsdag!Et lite stemningsbilde fra kjøkkenet. Jeg har hatt et hvitt pyntehåndkle hengende her, men selv om det var fint, blir en jo lei det samme hele tiden, så jeg tok det ned og hang opp brødkurv og dørslag som er i flittig bruk. Praktiskt! Da jeg var 20 visste jeg knapt hva praktisk betydde, da jeg var 30 måtte det først og fremst være fint, og gjerne praktiskt. Da jeg var 40 måtte det være både fint og praktiskt, men nå som jeg er nesten 50 må det først og fremst være praktiskt, og er det fint i tillegg, er det en bonus;) Ha en knallfin søndag i det fine været:))

3 kommentarer:

 1. Ha ha. Kjempefint beskrrevet av forskjellene i livet. tror vi er ganske like der.
  morsom måte og sette ord på det.
  Kosleig bilde. Liker så godt det emaljerte dørslaget, men får liksom ikke rotet meg til å kjøpe det, når jeg har 2 andre her i fra før.

  Moro å endre litt på pynt, og ting rundt om da. Samboeren min pleier å si at vi har dynamisk, og rullerende pynt. Man vet aldri hva som er framme, og hvor .. :-))

  ha en fin søndag, og kos deg med å få mannen i hus noen dager
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det og så enig i det du skriver om alder:)
  Har noe til deg inne på bloggen min om du vil ta den med deg, det avgjør du selv.
  Ha en kos søndagskveld,med mannen vel i hus.
  Klem sissel

  SvarSlett
 3. Den beskrivelsen var jammen ikke dum, og det er nok mye sannhet i den. :) Det ble iallefall skikkelig koselig, når man kombinerer koselig med praktisk så er det jo bra. :)

  Jeg er ny i blogglandia og surfer rundt litt på måfå. Ta gjerne en liten tur innom meg selv om det ikke er så mye å se på ennå. :)

  SvarSlett