fredag 24. juni 2011

Mitt snåle prosjekt ingen har maken til;)

Jeg fikk da omsider blitt ferdig med prosjektet mitt! Ikke mange som har heklet en drømmefanger......har aldri sett noen, i hvertfall.Sydde på litt perler og fjær, og heklet en rosett med en perle i midten. Det skal jo egentlig være åpent hull i midten for at de vonde drømmene skal gå igjennom der, men pytt, har ikke tenkt til å ha den på soverommet allikevel. Jeg har stivet den litt, men jeg må nok ta en omgang til med vann og potetmel for at den skal kunne henge flatt på veggen. Jaja, så har jeg prøvd det også. Nå har jeg startet på et nytt prosjekt.....strikker meg en rosa topp som jeg har tenkt til å stæsje litt med strykemerke, blonder osv. Ha en fortreffelig aften! Nå blir det honningmarinert kylling her...nam! Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. Så nydelig den ble. Jeg tenker stadig jeg skulle kjøpt meg en drømmefanger, men kommer aldri så langt. Så noe slikt skulle jeg ha prøvd,Men denne tror jeg ikke tør prøve meg på- Det er iallefall ikke rart jeg har blitt inspirert til å finne fram heklenåla igjen .. Du er rene tryllekunstneren med den. Håper du har det bra, tross været. Det er nok ikke det beste for helsen din. Men nå var det meldt sommer vær i fra i morgen. Bare avbrutt med litt regn på mandag tror jeg--
  Kos deg, og ha en fin helg. Klem

  SvarSlett
 2. Takk for de koselige ord, Heidi:) Neida, jeg er ingen tryllekunstner med heklenåla, det var egentlig et enkelt mønster på en løper, men jeg droppet bare å hekle den ene siden, hehe;) Joda, kroppen er stiv og kunne vært bedre, men nå som sommeren kommer og mannen har ferie fra mandag, skal det bli andre boller. Vi skal ikke dra avgårde, bare småturer, så jeg blir å finne her i blogglandia i hele sommer. Klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Hei, så koselig en blogg du har og så masse fint du har laga :O) Den drømmefangeren var virkelig suveren! Er det lov å knabbe ideen din? Jeg linker selvfølgelin inn til deg om jeg legger den i bloggen min :) (men jeg ville spørre først) Ha en flott sommer og kose deg på småturene :O)

  SvarSlett