mandag 20. juni 2011

Nye gardiner

Jeg har leita en stund etter nye gardiner til stua. Akkurat nå har jeg blondegardiner, men til vinteren kunne jeg tenkt meg noe som er lyst men ikke fullt så gjennomsiktig. Jeg fant de tøffeste gardiner på Boligfryd, men de hadde kommet på ca 4000, og da hadde vi måttet vente med badekar.....not! Så fant jeg gardiner på nettbutikken til Hansen&Dysvik, og 3 lange lengder pluss 2 korte kom på litt over 600,- med frakt! Billig. Nå er det bare å vente....sukk;)Er de ikke fine? Med skrift og allting, hehe. Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Hei og hopp. Her kommer en kommentar i fra hun som er litt treg om dagen :-))
  Skrotten er ikke helt venner med meg, men nå har vi en bedre periode igjen. Jeg er her inne og leser da, det er bare så utrolig tungt å komme i gang med å skrive
  Håper du og mannem har hatt ei deilig hjemme-alene-helg. Det hørtes veldig deilig ut, nå som han har vært borte så lenge.
  gardinene dine er kjempefine. Jeg sliter med å finne noe jeg virkelig liker, men disse var nydelige.
  Håper været holder seg i dag, og at det kan bli litt ute-på-verandaen-vær, om ikke annet, Håper formen din er ok, og at du kan nyte dagen også, Så dukker jeg plutselig opp igjen veldig snart
  Stor Tirsdagsklem

  SvarSlett
 2. Disse ser ut til å være kjempefine.
  Gardinvalg er ikke alltid like lett, og så er de jo veldig dyre mange av disse de selger inne på nettbutikkene.
  Har vært uten nettverk ei stund nå, så har fått vasket huset om ikke annet:)Og nå går det ikke å få laset ned bilder inne på blogspot,så blir lite om innlegg for tiden..
  Håper du har det fint,klem

  SvarSlett
 3. Hei Eli:)
  Det var jo noen kjempetøffe gardiner til en fin pris. Det trenger ikke alltid å koste "skjorta" for å bli bra vet du...
  Håper du blir fornøyd når de kommer i posten:)))

  Ha en kjempefin uke videre.

  Gode klemmer herfra!

  SvarSlett
 4. Takk, dere er så søte! Joda, gardinene er på vei, gleder meg. Alt MÅ ikke være dyrt, men alt MÅ ikke være billig heller. Det hender jeg kjøper ting jeg egentlig ikke trenger, eller har råd til, men da tar jeg det igjen på røverkjøp, tilbud osv. Så det jevner seg, det;)

  SvarSlett