tirsdag 28. juni 2011

Nye gummistøvler

Da ble det endelig nye gummistøvler på meg! Har trålet fylket rundt etter høye svarte med snøring fra Roots. Da jeg endelig fant de, var snøringen bare fake!!! Bare til pynt altså, og jeg som ikke har noen pipestilker er avhengig av å kunne snøre opp og igjen. Snille mannen min syntes ikke jeg skulle dra tomhendt hjem igjen siden jeg hadde vært på leit så lenge, så jeg endte opp med støvler fra Ilse Jacobsen. De var over dobbelt så dyre som de jeg hadde tenkt, men du og du, så gode på beina! Også er det jo rågummi, og ikke plast, så da har jeg nok gummistøvler til jeg blir gammel og grå!Jeg er så fornøyd;) Ps. Fant DEN rålekre veska også, men den var dobbelt så dyr som støvlene, så det blir når lotto-premien kommer..... Ha en topper kveld! Klem fra Eli:)

5 kommentarer:

 1. Så herlige støvler. Har vært på jakt etter gode (noe bedre enn seilstøvlene) gummistøvler jeg også.. ved siden av badeender, så MÅ jo dette være sommerens hit :-) Selv om solen gløtter gjennom her i dag. Disse så gode ut, spesielt når de er i ordentlig gummi. Jeg har vært bonde, og drevet med melkekuer i 20 år, så jeg har tråkket noe par støvler, men nå har jeg bare seilerstøvler..
  Håper formen di er bra om dagen, og at du koser deg smmen med mannen. Også krysser vi fingrene for et par dager sol.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, nå vil vi ha fint vær. Bortsett fra ansikt armer og hals er jeg like hvit som om vinteren, så jeg er nødt til å ha litt sol snart! Kroppen er så som så. Liker ikke varmen så godt den, så der er vi ikke helt på nett, kroppen og jeg;)

  SvarSlett
 3. Hi hi hi. Så flott du fant noen som du virkelig kan bruke. MEN aldri la de stå i sollys eller ute. Rågummi råtner i sollyset. Fine er de. Jeg har røde støvler med hvite prikker fra Europris til 199kr. Ikke samme kvalitet, men søte er de.
  Her er ikke støvlevær i dag heldigvis. Vaaaarmt og godt :))
  Kos deg
  Randi

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, Randi! Jeg har kjøpt et spesialmiddel til å smøre støvlene med, men jeg visste ikke at de ikke likte seg i sola. Jaja, vi får håpe jeg ikke får bruk for de, hehe;)

  SvarSlett
 5. Blanke, lekre gummistøvler ja!
  Du må være ivrig til å vaske og smøre, så har du flotte, sexy støvler i flere år om de ikke havner i sola gjennom en ferie...

  SvarSlett