torsdag 14. juli 2011

Believe

Yeah, jeg fant enda flere bokstaver. Kjøpte på Panduro. De hadde "Love" også. Tror jeg ga en 30-40 kroner. Måtte male hvitt, da det var ubehandlet. De har fått bokstaver også, i tre. Masse nye stempler, sjablonger, overføringsbilder og strykemerker. Billigere på Panduro enn andre steder, så løp og kjøp!I dag skal vi ha gjester, så det er deilig at været er knall. Jeg har kjøpt inn diverse spekemat, jordbær, melon, også skal jeg lage potetsalat, eggerøre og rømmegrøt. Også med øl til....mmmm;) Ha en toppers dag uansett vær! Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. Så mye som har skjedd hos deg siden sist jeg var innom.
  Samme jeg som deg..bare elsker Bokstaver i alle str. og utførelser :)
  Panduro er en super butikk enig med deg. Men så himla langt til nærmeste der de selger Panduro..her. Så hender jeg har benyttet meg av å shoppe på nettet der også jeg da..:)
  Uff, er så lei av denne bildeafferen, som skjedde hos meg. Hadde jeg ant hva som ventet meg i form av ubehageligheter som kom i form av mailer og kommentarer.så hadde jeg vel latt være å lage noe innlegg om dette.
  Så kan si det kort- hun som gjorde dette kom best utav det-hun gikk av med seiern! En måte å si det på,om du skjønner. Jeg gidder ikke å bry meg mere. De hadde ikke noe interesse av å ornde opp i noe som helst, annet enn å legge navnet mitt på bildet, eller fjerne det.Helt sykt spør du meg. Å i tillegg i etterkant, så er det JEG som har gjort noe galt..forstå det den som kan.
  Ser dere har fått varmen, her venter vi fortsatt.Skulle vistnok bli bedre ifra i morgen.Har ligget syk igjen idag, så blir lite tid til bloggebesøk..får ta det igjen.
  Ha ei finfin helg, Eli
  klem

  SvarSlett
 2. Disse bokstavene har jeg også, men mine ligger fortsatt umalt. Nok et inne-vær-prosjekt;)

  Ble veldig fine når du hadde malt de:)

  Ønsker deg en fin og forhåpentligvis solfylt ukestart!
  Sommerklem, Anita:O)

  SvarSlett
 3. Håper besøket, og den herlige maten gikk fint. Og at været kunne holde opp med å regne så lenge at dere hadde tørt selskap :-)

  Nydelige de bokstavene, Må nok ta meg en tur på panduro igjen snart, kjenner jeg på meg. skal egentlig ha noen bokstaver på peishylla..Om jeg klarer å få plass.. hihi.. det er liksom litt pyntegjenstander her i fra før
  Håper alt er bra med deg
  Ha en fin dag, og en fin ny uke. Klem

  SvarSlett