onsdag 20. juli 2011

Krakk

Denne krakken klarte jeg ikke å la være igjen i butikken. Den er i samme serien som brettet jeg har på kjøkkenet, og da er det jo helt naturlig å ha denne i stua, hehe. Uansett, 149,- på salg! Billig!Ha en toppers dag! I dag skinner solen, yeahhhh! Klem fra Eli:)

6 kommentarer:

 1. Ååå,den vil jeg også ha.
  Kan jeg spørre hvor du
  kjøpte den ?
  Klems.

  SvarSlett
 2. Takk, Mette. Jeg har sendt deg mail, jeg:)

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du ikke klarte å la den stå igjen. den e jo helskjønn... Skal ikke spørre hvor du har kjøpt den, for jeg har egentlig ikke plass til flere, men er fristende å hive noe ut, for å sette inn en slik en

  Tusen takk for nok en kjempekoselig kommentar inne hos meg.
  Synes kjolen og buksen ble fine denne gangen, men nå skal jeg spare meg til en ny symaskin. Den er litt kranglete innimellom, denne gamle kasse, selv om den er god også. Men blir litt lei av at den ødelegger stoffer innimellom. Det kan jo hende det er meg selv som gjør feil, men den har litt mye rart for seg.
  Du får ta det som små ferier de ukene mannen har fri. her gleder jeg meg til 4 uker nå, Deilig å kose seg sammen en stund. Det blir helt rolig, skal bare være på campingen og hjemme Og heller ta litt dagsturer nå formen tillater det. Blir vel kanskje en harrytur, og litt.
  Og jeg er glad jeg skal ha med meg mobilt bredband utover... :-) Hadde kommet til å savne deg, og de koselige innleggene og kommentartene dine
  Og det er koselig å høre at en ville blitt savnet :-))
  Ha en fin dag og kos deg i det fineværet
  Stor klem

  SvarSlett