fredag 1. juli 2011

Strawberry Marguarita

Selv om sommeren lar vente på seg, må man finne flere måter å feire sommeren på. I går kveld lagde jeg meg Strawberry Marguarita. Sa jeg èn? Det ble tre;) Såååå godt! Kjørte sammen isbiter, jordbær, litt Malibu(kokosrom) og vodka. Mannen og jeg satt ved kjøkkenbordet, koste oss med drink og spilte Yatzi.I dag har vi gjort litt småting, skrudd opp et par knagger etc. I morgen blir det en Sverige-tur. Ha en toppers dag i gråværet. Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Hei Eli.
  Her var det mange flotte innlegg siden sist.
  Den drinken så god ut!!!
  Ang støvlene fra Roosts, så ble vi også lurt der. Det var tenåringen som skulle ha nye støvler og jeg prøvde å løsne litt på snøringen .....men...hun ville ha dem likevel..Ja , er det noe vi trenger nå så er det ordentlige støvler:)
  Så koselige venninnegaver du fikk :)
  Ha en fin dag videre.
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 2. Takker for god kommentar, sånt varmer :)
  Så utrolig fint det ble å bruke disse hylleknektene i døråpningen.Jeg har sånne i alle vinduene ute i vinterhagestuen vår, isteden for gardiner.
  Her lar også sommern vente på seg,er for det meste nedbør i form av regn..
  Kos deg videre,den drinken såg farlig GOD ut :))
  Klem Sissel

  SvarSlett
 3. Takk alle sammen:) Ja, den drinken var farlig god, og man må jo leve litt farlig når man har så kjedelig vær, ikke sant?! I kveld drikker jeg faktisk isvann! Alt til sin tid:)

  SvarSlett