tirsdag 2. august 2011

Nye gardiner hos Spar Kjøp

Disse gardinene er nye hos Spar Kjøp, og jeg kunne tenkt meg de på kjøkkenet. 79 kroner per meter, eller ca 300 for to lengder. Billig!Nå ble det jammen meg natta, gitt. Tida går fort når man sitter på nettet og leiter etter ideer;)

3 kommentarer:

 1. Snakk om at tiden løper ifra en når man befinner seg ute i " blogglandia "...
  Lekre gardiner du har funnet :)
  Godnatta klem ifra meg

  SvarSlett
 2. Fort gjort at tiden løper i fra en ja, Kjenner alt til det... hehe. kjempefine gardiner. Hadde ikke ventet meg slike på sparkjøp.. Skal innom ok\g kikke etter noen hvite til vogna, før jeg reiser ut igjen, så jeg får kikke på disse også :-)) Me har egentlig nok gadiner akkurat nå, selv om jeg ikke skjønner at man egentlig kan få for mange??
  Tusen takk for koselig kommentar. jeg er utrolig treg til å kommentere om dagen, men jeg føler meg litt tom for ord, og et litt ustabilt nett på campingen...
  Håper formen din bedrer seg. Vondt å høre at formen er så dårlig, og at du har så masse smerte. Varmen er ikke god for svake og syke kropper, Jeg synes egentlig det va got med de temperaturene som var. Men det er ikke pent å si høyt da, men er plaget av varmen. Derfor er det deilig å være ved sjøen- Og det er en liten campingplass. Med i underkant av 20 vogner, og de aller fleste er pensjonister. Derfor ligger jeg der. Akkurat passe til det jeg trenger. Jeg har prøvd å ligge i Tønsberg, men det gikk ikke. Det ble for mye mennesker, og mye støy. her kan jeg trekke meg tilbake, akkurat når jeg vil, og siden vi ikke er fler, så respekteres det, årr formen min er dårlig. Heldigvis :-)) Det er bare så deilig å komme ut, og vekk ifra husets 4 vegger i blandt. jeg kjører ikke bil selv lenger, og er derfor avhengig av andre for å komme meg ut, og i vinter var jeg inne i fa oktober til april.. og da er det godt å stikke av litt :-) Hadde vært trivelig å fått deg som campingnabo der ute da. hadde væt fin temp for leddene dine, tror jeg. Håper de kan gjøre noe for deg, og at du kan få litt lindring. Sttttoooor KLEM

  SvarSlett
 3. Hei.
  Takk for koselige kommentarer .
  Skal si du fikk fine gaver til bryllupsdagen :)
  Koselige gardiner du Viser i det forrige innlegget.
  Før kjøpte vi gardiner som skulle vare i flere år....nå kan vi skifte etter trender og årstider eller bare fordi vi har lyst ;)
  Fint at du ga beskjed om skriften. Jeg skal gjøre noe med det......
  Ha en fin helg, da.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett