mandag 15. august 2011

Regntung mandag

Det bøtter ned i dag, men jeg har ingen planer ute uansett. Jeg kjørte mellomste'n til hybel på Gjøvik i går, så nå ble det stille i huset. Savner ham allerede:P Jeg blir vel vant til det etterhvert. Jeg har måttet kaste en del blomster, så det ble så tomt på veggen ute. Jeg kjøpte en kunstig lavendel på plantasjen, og den pyntet opp, synes jeg:)Den ser ganske naturtro ut, så når frosten kommer, havner den nok inne. Ha en toppers dag, alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Ja, det merkes godt når de unge begynner å krype ut av redet, og savnet.. Kjenner meg igjen der ..Selv om det er noen år siden siste.
  Man venner seg til det etter hvert.
  Har også sånne lavendel, kunstige og de er jo kjempeflotte å dekorere med.
  Koslig hos deg, Eli :)
  Ha ei fortsatt fin uke
  klem

  SvarSlett
 2. Det kjennes det, at ungene er ute av huset. Man venner seg til det etterhvert, men det føles ikke godt. Det er nesten å sammeligne med kjærlighetssorg.. den samme tomheten.

  Det synger på siste verset på det meste av blomster nå, selv om pelargoniaene, er sta, og holder ut, så begynner alt regnet å synes på dem.. jeg har også spandert ett par kunstige planter, men den ene er inneplante.. Har ikke overlevd campingturene mine, og sønnen som skulle vanne, inneplantene..
  Her er siste uke av ferien, nå. Gleder meg egentlig til hverdagene kommer. Tapper en del krefter å ha mennesker, rundt meg hele tiden hver dag.. Fælt å si det, men sykdommen gjør at jeg trenger hvilen, og jeg kommer helt ut av det, når alle er hjemme... Er nok en liten skap-autist, tror jeg hihi
  Ha en god natt, og håper finværet de har lovet kommer snart
  Klem

  SvarSlett
 3. Herlig den lavendelen var! Så koselige bilder! ;) Jeg har ikke GRØNNE fingre for å si det sånn!
  Kos deg i kveld og nyt!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett