torsdag 11. august 2011

Skuffet

Etter å ha sett denne gardina hos Spar Kjøp som en av årets nyheter bestilte jeg til kjøkkenet. Har gått i over en uke og gledet meg, men så kom kontrabeskjeden: Ordren kanselleres da vi ikke kan levere varen. Hørt om sånt tull! Det er ikke snakk om at det blir forsinkelser, men neida, den gardina kommer nok aldri. Så slo det meg at det kanskje var pga vin-etikettene som er selve mønsteret....snikreklame av alkohol. Ikke vet jeg. Man får tak i tapet med noenlunde samme mønster.Skikkelig skuffa ble jeg, de kunne da i hvertfall forklart hvorfor de ikke kan levere. Gardina står jo i den nyeste katalogen. H¤m%p#f....! Jaja, sånn går no dagan';) Været er fint i dag, da. Får glede seg over det. Ha en toppers dag alle sammen, både med og uten skuffelser.

7 kommentarer:

 1. Åhr...SÅ irriterende !
  Jeg tror ikke det er pga at det er bilde av vin på den ;)
  Håper du finner noen nye du liker :)
  Trøsteklem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 2. Så surt da. Håper du finner noen lignende et sted eller få noen til å kjøre innom for deg. Eller kanskje er hele mønsteret tatt vekk?
  Kos deg med sola da.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 3. Jeg bor et steinkast fra Spar Kjøp, så jeg skal ta en tur innom. Kan jo være så heldig at de har fått i butikken men ikke har nok til å selge på nett. Jeg har pusset vinduene og hengt opp andre gardiner jeg, og etter å ikke ha sett de på en stund, ble de som nye, hehe;)

  SvarSlett
 4. Uff..så irriterende dette må være.Gleder seg til noe for så og bli skuffet. Forstår ikke at det kan være mulig..for jeg fikk katalogen i denne uken.Så utsolgt kan de vel neppe være.
  Håper du er heldig å finner de i butikken da:)
  Ha en fin helgestart
  klem

  SvarSlett
 5. Uff, ja skjønner godt du er irritert, er så typisk når man endelig finner noe man virkelig har lyst på, har opplevd det samme flere ganger , men ikke med spar kjøp da !!
  Håper du har flaks å finner de i butikken for de så kjempefine ut :))

  Ønsker deg ei kjempefin helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 6. Nei så kjedelig med de gardinene... Så fine. som de er Også kan de ikke levere... De kunne iallefall ha gitt beskjed om hvorfor de kanselerer...
  Pikekyss, er godt, det er visst en stund siden jeg også har laget de, har jukset med å kjøpe, egentlig til pynt, med snikspiser de litt innimellom.
  Klem.

  SvarSlett
 7. Så kjipt! Synes absolutt de kunne skrevet grunnen. Selv om det ikke er dems feil hvis noen har stoppet salget, men det er de som har ansvaret for å yte best service til sine kunder.

  SvarSlett