fredag 12. august 2011

Stille fredag

Etter å ha tilbrakt dagen på sykehus med undersøkelser og masse røntgen av nesten alle kroppsdeler, er det deilig å slappe av hjemme. Etter å ha kommet meg over skuffelsen av gardinene jeg ikke fikk, gleder jeg meg faktisk over nypussede vinduer og gamle gardiner. Når det er et halvt år siden jeg så de sist, er de nesten som nye igjen. Rart med ting som er lagt vekk en stund. Moro å ta frem igjen. Akkurat som med julepynt. Jeg fikk så lyst på pikekyss, men orket ikke å lage i dag, så jeg kjøpte en pose, jeg. Mmmm. Ha en toppers fredagskveld alle sammen. Nå er det snart Mord og Mysterier:)

4 kommentarer:

 1. Pikekyss kommentaren, som jeg la under forrige innlegg, skulle ha ligget her... Roter litt med hodet. Men jeg får skylde på at jeg har to overaktive små jenter her i kveld, og lugger rett ut på sofaen, etter å ha fått de i seng.. Glad jeg ikke har små unger lenger, til dagelig ja...
  Hpåper det kommer noe positivt ut av alle disse røntgenbildene dine..Og at du får slappet av litt, før det blir mer kjøring av flyttelass. Ha en fin helg, og kos deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjære Eli.
  Tusen takk for fine kommentarer inne hos meg;o) og det er synd med de gardinene, men som du skrev så bor du to timer fra Strømstad...oppsøk den butikken jeg fortalte om, den heter Hörnet, der er det sååååå masse fint innen stoff og jeg er sikker på at du finner det du er ute etter;o)) Jeg angra virkelig på at jeg ikke handla noe jeg iallefall...men NESTE gang skal jeg;o))
  Ha en kjempefin helg
  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 3. Håper du har fått slappet av etter sykehusturen..Får virkelig håpe at det går greit med røntgensvara. Ikke noe særlig å være så mye syk og plaget.
  Med ønske om ei strålende helg
  P.s her viser termometeret hele med 6+ grader i kveld...så har fyrt opp i vedovnen og koser meg under pleddet.
  klem

  SvarSlett
 4. Takk, alle sammen! Jeg får bare ta det som det kommer. Jeg har jo allerede fått to diagnoser, spørsmålet er om jeg skal ha enda en....:P Har fått noen piller som hjelper når det er som værst, så jeg ser allerede lysere på det. Når jeg er sånn nogenlunde i form, blir det interiør for alle penga. Må nok snart finne noen nye prosjekter, for jeg begynner å kjede meg, hehe. Kan jo ikke bare shoppe heller, noe forøvrig både mannen og lommeboka er enig i;)

  SvarSlett