fredag 9. september 2011

Da er gangen ferdig!

Endelig ble jeg ferdig med gangen! Den er ikke så stor, men ting tar tid;) Jeg ble fornøyd, jeg. Synes det var koseligere med lys beige enn helt hvitt.Her har jeg fått med brudebildene også.Som dere sikkert skjønner, så sparer jeg på gamle nøkler...Jeg hadde jeg gammelt bord som har stått i boden. Et strøk hvitmaling så passet det godt i gangen. Jeg hadde et lysegrått nattbord der før, men det har jeg flyttet til stua;)Jeg tror ikke jeg skal male det hvitt. Greit at det er noe som brekker litt. Nå er det helg, og jeg har kjøpt inn reker, krabbe og øl. Bare til meg:)) Må jo kose seg litt når man sitter alene, sant!? Ha en toppers fredagskveld alle sammen! Klem fra Eli:)

7 kommentarer:

 1. Ble kjempefin gangen din.
  Jeg har alenehelg jeg også,
  syns det er herlig av og
  til. Malingsbøtta er tatt
  fram hihi.
  Kos deg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 2. Takk, Mette! Kos deg du også! Regner med at det kommer bilder hos deg etter hvert;)

  SvarSlett
 3. Dette ble virkelig fint, Eli :)
  Likte det kjempegodt...og så fint du har stæsjet...tøft med alle de nøklene:)
  Kos deg og nyt helgen
  klem

  SvarSlett
 4. Takk, Heidi og Sissel;) Det er så gøy å pusse opp! Kroppen er sliten, men jeg er fornøyd:))

  SvarSlett
 5. Så fin gangen din ble. den fargen så veldig fin ut. Har bare hvite vegger, så jeg skulle gjerne gått på litt her, også. Men jeg får ikke bestemt meg for farge :-)) Det er litt lite vinduer hos meg, så denne fargen er ok lys nok, uten å være hvit. Du er utrolig flink til å dekorere og pynte. de nøklene var kjempestilige. Håper du har hatt en fin kveld, selv om det er stille i huset. :-)
  Ha en fin søndag, Så får vi håe kroppen din ikke straffer deg alt for mye etter malingen
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei. Nydelig gang! :-)
  Jeg vet ikke om du svarer på gamle poster, men lurer på hva det er slags 'plate' du har hengt nøklene på? Hvor får man tak i noe lignende?

  Tusen takk for svar. :-)

  SvarSlett