mandag 19. september 2011

Hjemme igjen

Alt gikk bra, og Pepsi er ved godt mot. Hun har fått på seg "body", og den skal sitte på i 10 dager! Hun ser ikke til å gjøre noe stort nummer ut av det, men Zippo tror det er en annen katt, så han er både skeptisk, redd og sint på en gang. Det går seg vel til. Uansett, om noen dager er det historie, og alt fortsetter som før, bare roligere;) Nå er det kaffe til meg og en godbit til pusene mine! Ha en toppers tirsdag, alle sammen! Klem fra Eli:))

5 kommentarer:

 1. Så godt at alt er overstått. Så nydelig hun er.Blir egentlig helt syk på en ny liten katt her. Men spørs om gamlepus og idefix ble like glad for det. Også er det sikkert dumt, siden vi camper om sommeren, og når det plutselig ikke bor noen hjemme av ungene til å fore, så blir det litt vrient.
  Kos deg med kaffe og et varierede høstvær. :-) Det er nesten så en løper ut når sola titter fram.

  SvarSlett
 2. Heia Eli :)
  Takk så mye for gode ord fra deg :)
  Så bra det går bedre med Pepsi-pusen nå, er ikke så enkelt når de må opereres de heller !!
  Skulle bare tipse deg om den lille kirkestaken du har kommentert inne hos meg har de nå fått inn igjenn på Jotex, de har den i hvit, sølvgrå å gullfarget :))

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 3. Stakkars lille Pusen :)
  Men heldigvis så kommer de seg fort i formen igjen...
  Ha en kos kveld
  klem

  SvarSlett
 4. Godt å se at pusen e på bedringens vei :)
  Du lurte på Avistapeten og den forhandles av Rusta Butikker i Sverige. Jeg kjøpte den i sommer da jeg var på tur i Østersund. Den med flere andre :) Er så masse flotte og kjempebillige tapeter å få kjøpt på den Rusta kjeden.Kunne gått amokk der inne jeg :))
  Nyt kvelden
  klem

  SvarSlett
 5. Så brå at puse er på bedringensvei! Kos deg med kaffen :) Ha en flott høstdag! Håper solen skinner hos deg! Klemmer fra svingenhuset!

  SvarSlett