mandag 19. september 2011

Pusejenta er på sykehuset

I dag har jeg kjørt pusejenta vår "Pepsi" til dyrehospitalet. Hun skal steriliseres, og fjerne hele livmora. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til det, siden pusegutten vår "Zippo" er kastrert, men hvordan kunne jeg vite at hun i en alder av 4 år plutselig skulle få løpetid, men mjauing, gauling og markering.... Hun har holdt på i snart to uker, for jeg kunne ikke få time før. Nå skal det da endelig kanskje bli stille. Stakar, jeg er jo urolig, da. Skal hente henne i ettermiddag passe groggy, tenker jeg. Mannen og jeg er vel typiske for folk med store/voksne unger....da blir liksom dyra barna våre, hehe. Pepsi er så vakker, hun er blanding av skogkatt og huskatt, og har sine særegenheter. Lukker opp dører, hjelper til med å re opp senga(helt sant!), vasker håret vårt, sier "vann, vann" når hun skal drikke, og tørker av potene etter å ha vært på kassa si. I dag bøtter det ned, men det er ikke kaldt. Bare veldig vått! Er så glad jeg fikk kjøpt meg nye gummistøvler. Studenten i huset som flyttet i august har vært hjemme på besøk i helgen. Det har vært veldig koselig. Vi har koset oss med god mat, og i går bakte jeg eplekake. Jeg glemte å ta bilde, for vi spiste den opp så fort....mens den var varm, med krem til, mmmmm.Ha en toppers dag, alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Stakkar lille pus, og så nydelig hun er. Skjønner godt at du er urolig. En blir "litt" knyttet til disse dyrene.. Som du sier, så blir det litt som en unger.Og for meg, som er så mye alene hjemmme, og så mye hjemme, ikke minst (det er sikkert sånn for deg også), så blir en jo gående og skravle, og pusle med disse små hele tiden. Man blir helt enkelt litt små skrullete med disse dyra.. hehe. Plasker ned her i dag også, har tømt regnmåleren to ganger på litt over 20 mm, (igår og tidlig på morgenen) og nå var det 10 mm igjen, så så stor skogbrannfare er det vel ikke
  Je er litt treg til å skrive om dagen, men er inne og kikke, bare formen som er litt så der, Og da har jeg viss prioritert å få sydd ferdig settet til min lille grandniese som var her i helgen. Sjelden jeg ser henne, pga noe uenigheter i familien, (som jeg ikke er med på), men som gjør at det ikke er så ofte den lille er på tur hit i fra Gjøviktraktne, og jeg kommer meg sjelden så langt. Men desto mer kos når vi sees.
  Håper formen din er ok, og at du får en fin uke
  Klem
  Heidi

  SvarSlett
 2. Hei Eli!!
  Premie inne hos meg til deg;o)
  Klem

  SvarSlett