søndag 6. november 2011

Litt småtteri

Det har vært en særdeles vellykket helg. Fredag var det bare mannen og meg som koset oss, slappet av og så på tv, spiste god mat og nøt fredagen. Lørdag hadde vi besøk av gode naboer, og det ble litt vin, gitarspill og sang. I går var det "dagen derpå".....etter den søte kløe kommer den sure svie, er det ikke så. Neida, så ille var det ikke, men litt uggen i kroppen var jeg. Etter frokost sånn litt utpå, gikk vi tur. Det gjorde godt, selv om jeg måtte ta smertestillende etterpå. Et kranglete kne i går, men jeg krangla tilbake og vant! Hehe. I går kveld kom eldstemann på middag. Vi spiste moussaka med gresk salat og så grøsserfilm. Jeg var litt vel skvetten i går, merka jeg :p Nå er det mandag, og i dag har jeg ikke tenkt til så mye.....vi snakket om å dra til Sverige i morgen.....!
Jeg har strikket(og heklet) meg et par lommetøfler av restegarn.
Jeg fant denne knaggen her forleden i en liten butikk her i byen. Det  er speil på den, som lett kan byttes ut med et bilde.
Ha en riktig fin mandag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. åh så søte lommetøffler :D strikka mange sånne ett år og ga bort til venninner i julegave. De ble kjempe godt mottatt :D

  Gretema..

  SvarSlett
 2. Takk, Gretema. Det var det jeg hadde tenkt også;) Kanskje blir det igjen et par til meg og....:))

  SvarSlett
 3. Oi! Hørest ut som dere hadde en god helg :) Deilig!
  Herlige tøffler og den knaggen var jo rå flott!

  Ha en god kveld!
  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 4. Hadde en fin helg;) Takk, Solveig! Klem:)

  SvarSlett