tirsdag 22. november 2011

Nytt bilde!

Se på dette herlige bildet, da! Det fant jeg i går til 29,90 på gamle Pytt&Panne. Jeg kjøpte det pga rammen, men syntes bildet inni var fint også, bortsett fra at det sto "Picture Frame" der. Jeg fant frem Dymoen og fikset på det. Synes det ble koselig. Lurer på om jeg skal tilbake og kjøpe et par til. Fine julegaver, det.
Drøm om morgendagen, husk gårsdagen, lev i dag
I går kjøpte jeg en lang gardinlengde av Maria Voile. Som tidligere vist, har jeg ganske nye brune gardiner i stua, men de er så altfor "moderne" etter min smak, men veldig praktiske å trekke for om vinteren. Hater nemlig persiennene mine!!! Derimot elsker jeg Maria Voile fra Kid. Jeg har cremfarvede duker og løpere, og hvite gardiner på soverommet, men nå skal jeg lage kapper av den beige varianten. Har ikke helt bestemt meg for hvordan det skal bli ennå, har et par idèer, men det kommer jeg tilbake til. Til helgen, kanskje.......ja, det burde jeg;) Jeg har også tenkt til å jule-pynte bloggen min:))
Ha en toppers dag, kjære venner og følgere! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Søte rammen og koselig julegave å gi!
  Spennende prosjekt med gardinene selv om jeg ikke helt skjønte hva du skal gjøre hi hi hi.
  Kos deg uansett prosjekt.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Søtt bilde du har kjøpt deg.:))
  Lykke til med prosjekt.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. Kjempe flott ramme og så fint bilde inne.. kjempe fine julegaver dette da :)

  Ha en nydelig dag!
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei Eli!
  Utrolig fin ramme da!!! Synd vi ikke har Pytt & Panne her :(((
  Ja, lyse gardiner er nesten et MUST!! Lykke til med fornying og takk for hilsen! Du kan tro vi skal kose oss - og når vi kommer hjem blir det juleting på bloggen!

  Klem fra Lillian :)))

  SvarSlett