torsdag 1. desember 2011

1.desember...og enda mere pynt;)

I dag er det den 1. desember, og det er dagen for å skifte batterier i røykvarslerne, samt riste på brannslukningsapparatene. Jeg holder nå på og pusler rundt. Det er storm og regn utenfor døra, så jeg koser meg inne. I går kveld lagde jeg brente mandler, stor porsjon. Har jo klart å få i meg en del allerede, da....hihi.
Brente mandler er jo sååå godt, og så lett å lage!
Julemusa har fått plass i trappa til 2 etg. Vi har spotter med demper oppover hele, det er jeg veldig glad for.
Dette nissehodet i plast fikk henge i gangen. Unga var så glad i denne da de var små. Når man trykker på nesa, spiller den julesanger. 8 forskjellige, hvis jeg ikke husker feil. Må huske å kjøpe batterier.
Liksom-pepperkakefigurene pynter opp på kjøkkenet
Måtte jo pynte litt på gjestedoen også;) Blir fint med rødt håndkle og rød matte i tillegg.
I gangen står den store nissen mannen og jeg har laget og ønsker velkommen. Puse-hjertet på dodøra sydde jeg for maaaange år siden. Har nesten fått affeksjonsverdi.

Jeg gleder meg til i kveld og julekalendere på tv'en. Blåfjell på NRK, og Nissene over skog og hei på TV Norge.
Ha en toppers dag, mine kjære venner, som legger så koselige spor etter seg hos meg! 
Klem fra Eli:)

5 kommentarer:

 1. Å,her var det julestemning!!! So fint du har pynta overalt:)Kjekt å ta fram julepynt som ein har hatt år etter år.Slik er det her også;)Bortsett frå stearinlys og planter,so er det lite eller ingenting nytt av julestæsj hos oss.

  Vert kos med Jul i Blåfjell i kveld saman med jentene!!!So har eg planar om å sjå Jul i skomakagata....Rart med desse tradisjonane;)

  Ønsker deg ein fin dag♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. hEI kjære ELi..

  ♥ tusen takk for så fiiine hilsner hos meg.. det er så koselig, selvom jeg ikke har mest tid om dagen til å svare tilbake, så er det så kos å få en hilsen.. særlig de som kommer fra Hønefoss... Melange er kjøpt, og det skal bakes!!! haha.. jeg trodde jeg var tidlig ute med julepynting,, men du slår meg, så her er det bare åsette i gang..
  ha en deilig deilig weekend, og kos deg masse med julepyssel..

  klem til deg..

  Veronica♥

  SvarSlett
 3. Å, så fint og koselig det er hos deg. Den nissen med julesangene, var jo utrolig koselig. Artig å ta frem pynt som har fulgt med lenge. I fjor lagde jeg en kreativ kalender til ungene, men yngstemann ble ikke særlig fornøyd. I år var det bare å finne frem den broderte med nisser på.

  Tusen takk for koselige hilsner fra deg

  Ha ei flott helg.

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Så bra, Veronica at du fikk tak i smør:)
  Takk Bente.
  En koselig helg til dere begge:))

  SvarSlett