lørdag 24. desember 2011

Julaften

Ho ho ho, i dag er det dagen, og jeg er i rute! Pinnekjøttet står og damper, og jeg har dekket på bordet. Greit med alt som er unnagjort. Hadde faktisk tenkt til å se litt på tv i dag. I går kveld da vi skulle legge oss, fikk jeg se at julestrømpa mi som hang til pynt i stua var borte. Jeg lukta lunta, og da vi kom opp på soverommet, fant jeg den på innsiden av døra. Mellomsten hadde puttet oppi en stor melkesjokolade til mannen, og Toffifee til meg. De får julestrømpe gutta også, da. Men jeg synes det var litt morsomt, siden det var første gang i mitt liv jeg fikk julestrømpe, hehe.
Har dekket med linduken sydd av stoff fra Ikea
Siden jeg ikke kan ha blomster på bordet pga katten Zippo som elsker det, (skulle hett Ferdinand)modifiserte jeg dekorasjonen min. Funket det.
Nisseserviset fra Porsgrunn er på plass for 17. gang.
På stuebordet bruker jeg duk med rosa mønster.
Den er etter svigermor, og vi er veldig glad i den!

Nå vil jeg ønske alle mine venner, kjente og følgere en riktig 
GOD JUL! 
Kos dere masse! 
Juleklem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Så koselig det er hos deg , Eli.
  Jeg skal ha på linduk, til middagen i kveld.. Så jeg kan spare svigermorsbroderier mot tyttebær, og rødbetsaft :-) Nydelig med med rosa juleduk :-)
  Kos deg å ha en fin dag,kveld, og førstedag. klem

  SvarSlett
 2. Kjære Eli

  Tusen takk for så mange koselig hilsener hos meg. Ikke vært den beste tiden å svare, høsten var temmelig hektisk! Nå har jeg en stille stund i sofaen før resten av huset våkner.. DET er deilig det!!

  Ønsker deg en deilig høytid, og masse kos.

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Heia Eli :)
  Kjempefint dekket bord, vi er så heldige at vi slipper å lage mat på julaften siden min svigermor innviterer oss hvert år å det er deilig å bare kommet til dekket bord :)
  Likte veldig godt den "rosa" juleduken din, var litt annerledes og veldig fin :)

  Ønsker deg fortsatt fine juledager
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 4. TAKK FOR HYGGELIG HILSEN OG HISTORIEN OM LYKTA PÅ JULETREET... SÅ MORO Å HØRE. DE GAMLE TINGENE ER SPESIELL OGSÅ FOR MEG. DE GLEDER HJERTET....

  ØNSKER DEG EN FORTSATT FIN JUL
  KLEM TOVE

  SvarSlett