onsdag 28. desember 2011

Julegaver

Jeg fikk masse fint til jul, men tok ikke bilder av alt, da. Denne klokka og sterlinks-charm jeg samler på, fikk jeg av mannen. Jeg må jo ha vært veldig snill;) Kanskje kommer det flere bilder etterhvert, for noe av det(som ikke er spist opp, hehe)er verdt å vise. Vi har spist masse god mat: Pinnekjøtt, oksesteik og kalvesteik. I dag skal vi ha spaghetti bolognese, for vi har planer om en kinotur,,,,får se. Skal i kaffebesøk først, så vi får se hva vi rekker.

Kos dere videre, og fortsatt god (rom)jul. 
Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. Så lekker klokke du fikk,grattis. :))
  Romjulsklem.

  SvarSlett
 2. Lekker :)
  Stakkars deg Eli, som sliter med sånn betennelse. Tror jammen at det blir værre når julen setter inn og vi liksom kan puste ut og slappe av igjen:) Det er jo tross alt litt å tenke på før jul og at alt går i boks til slutt D.:)
  Iallefall følest det sånn for min del, julen har vært et mareritt av smerter og slitenhet i kroppen.
  Har ikke villet skrive noe om den ME diagmosen før nå, på bloggen. Har jo Sjøgrens og fibromyalgi i tillegg....men, men skal vel ikke sutre, det er det som er.
  Mange som leser bloggen som synest det kan bli vel mye "sutring" derfor har jeg avstått ifra å skrive noe om nettopp ME. Ikke så lenge siden jeg fikk vite det heller da, noen måneder siden.
  Men det er en del av hverdagen så derfor har det også blitt mindre krefter til bloggingen.
  Kos deg masse de aller site romjulsdagene, og God bedringsklem herifra :)

  SvarSlett