torsdag 8. desember 2011

Litt stressa.....

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt stressa. Når jeg ser på kalenderen, går dagene med stormskritt mot jul, og jeg har lyst til å rope: "Veeeeent, jeg er ikke ferdig"!I går var det et merkelig vær, det gikk fra minus 7 grader til pluss en på to timer, det både regnet, snødde og lynte! Jeg skåldet mandler til den store gullmedaljen, så jeg er litt sår i fingertuppene i dag. Pytt pytt, jeg skal vel ikke akkurat fremføre noen gitarkonsert i d-dur heller, så det får gå. Jeg har planer om å lage marsipan og ristopper;) Nå er det kaffe-tid, minsten har dratt til skolen med eksamensnerver, pusene ligger gode og mette og vasker seg, så nå skal jeg prøve å slappe av litt før jeg starter for alvor på dagen.
Sviblene har forvokst seg, så jeg må nok ha ny til jul!
En gammel hjemmesydd krans.
Dompapen jeg kjøpte for noen år siden på Nøstetangen glass.
Her er det en som tar livet heeeeelt med ro høyt oppe på veggen. Han tar sats fra kjøkkenbordet, og hopper rett opp....

Ha en fin fredag, kjære venner. Kjør forsiktig! 
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. hei hopp i dagen.
  Jeg skal også skolde mandler. Har lyst å prøve meg på marsipankaker. Fant en oppskrift, men nå har jeg rotet den bort....lete lete.
  Godt i huset når det ennå er mørkt og kaffen lukter godt. Dette blir en fin dag og jeg skal jaggu prøve å lage smør. Lei av å vente på Tine. Har ikke lest så mye av den danske forfatteren du nevnte. Skal søke på nett:)
  Ønsker deg en koselig dag
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Blåser i hele smøret, og baker med Melange, jeg. Har da gjort det nesten bestandig også. Meierismør i kaker smaker nok bittelitt bedre, men blir fort harske, så da holder ikke kakene så lenge på smaken. Med margarin holder det omtrent til neste jul;) Den forfatteren er svensk, men det var vanskelig å finne noe på nett. Husker at min svenske bestemor hadde bøker av ham;) Klem!

  SvarSlett
 3. Heisann Eli :)
  Bra å se at det er flere enn meg som føler at dette går litt vel fort, frem mot juleaften:)
  Er ikke ferdig med julegavene til de aller nærmeste og de er definitivt de aller værste å kjøpe til. For alle har jo alt:)
  Men..men julen kommer vel og går i år også.
  Og da er vi vel også kommet i mål, jeg og du Eli :))
  Kos deg videre med juleforberedelsene
  Klem Sissel

  SvarSlett