mandag 31. januar 2011

Å prøve ut nye ting

Jeg har prøvd meg på å lage et par bilder. Dette er det ene. Ble jo ikke så aller værst....;)Har vel ikke akkurat tenkt til å holde noen utstilling i nærmeste fremtid, men jeg synes det ble et ganske koselig innslag på soveromsveggen:))

lørdag 29. januar 2011

Mmmmmuffins:)

Jeg fikk så lyst på noe godt i går, så jeg bakte muffins. Jeg er på evig jakt etter muffinsoppskrift ala Aunt Mabel, men foreløbig har jeg ikke lykkes. Uansett ble de ganske gode allikevel.Toppingen er rett og slett stivpisket eggehvite med litt farve. Tok de litt på grillen til slutt for at de skulle få en fastere overflate. Joda, de gled ned, de;) Flott vær i dag, men 10 stive. Får vel prøve å stikke nesa utenfor, vel. Ellers har jeg iiiiingen planer. Kose meg, rett og slett. Ha en fin lørdag!

fredag 28. januar 2011

Det behøver ikke være dyrt

På en liten handlerunde fant jeg noen småting som kostet nesten ingenting... Et duftlys på Europris som lukter himmelsk. 49 kroner.2pk. vegglysestaker på Nille. 49 kroner. Joda, det går an å finne rimelige småting som pynter opp:) Ha en fin fredag!

torsdag 27. januar 2011

Snart helg...

Det går mot helg, været er fint men kaldt. Sola har begynt å varme bittelittegrann, så jeg har så smått begynt å få vårfornemmelser. Jeg har planer om storrengjøring, bare det lir litt utpå. Når mildværet kommer blir det vindusvask, for herremin, som vinduene ser ut i sola....uææææ! Vi kjøpte en kommode på Jysk her forleden. Apotekerdisk, heter den visst;) Den står oppe i gangen, og rommer klærne til en av tenåringene. Klær som bare blir liggende og slenge..... Nå blir de puttet inn i skuffer av undertegnede. Ute av øye, ute av sinn, hehe. Ha en knallfin torsdag!

onsdag 26. januar 2011

Vårnytt

Nå som det går mot vår, føler jeg for fornying. Jeg bestilte spisebrikker fra H&M og en stoffkurv. Den kan jeg ha alt fra rundstykker til stearinlys i. Spisebrikkene har en lomme til bestikk. Jeg har ikke fått det ennå, men det pleier å gå ganske fort derfra. Jeg har også bestilt liftgardin fra Lamoni, og den kommer om 1-2 uker. Jeg er også på jakt etter en slagbenk til å ha på kjøkkenet, men det har jeg ikke funnet ennå. De jeg har sett av brukte, koster fra 4000 og oppover. Det er så mye vi må ha før det, så enten må jeg vente til jeg blir gammel og grå,(er der snart,,,,;), ellers så må jeg finne noe rimeligere. Er det noen som har tips, så si fra!

tirsdag 25. januar 2011

Frustrert frue

Jeg syntes dette skiltet var litt tøft, jeg! Har hengt det på kjøkkenet. Akkurat i dag passer det fint også, for strømregninga kom..... :( Ha en fortreffelig aften:)

mandag 24. januar 2011

Helgens puslerier

I helgen sydde jeg hjerter etter mønster fra boken "Tildas jul". De er sånn passe skjeve. Dette store hjertet, henger i beige fløyelsbånd, og samme båndet er sydd på foran sammen med en strass-spenne. En liten sølvbjelle nederst ble prikken over i'en.Dette lille hjertet fikk en krone i strass, og oppheng i lyngfarvet blondebånd. Sølvbjelle nederst på denne også.

søndag 23. januar 2011

Søndagsmorgen

Deilig morgen med ikke så altfor mange minusgrader ute. Skal dra og hente mannen i dag. Skal bli godt å ha ham hjemme noen dager. Siden vi aldri kan være sammen i helgene, må vi passe på å kose oss i hverdagen.Her er det skrinet jeg snakket om. Brukte servietter og decopasjelim/lakk. Ble ikke så værst. Sydde et par skeive Tilda-hjerter i går også, men de kommer i neste innlegg. Ha en fin søndag:)

lørdag 22. januar 2011

Grip dagen

Så er det lørdag, og jeg har sovet lenge. Må innrømme at det ble litt seint i går. Koste meg veldig i går kveld. Selv om mannen var på jobb, var jeg jo ikke alene. Jeg har jo to gutter hjemme, og eldstemann kom på besøk en tur. Jeg lagde sushi, og vi spiste opp smitt og smule. Trodde man ble trøtt av fisk jeg, men neida! Den som ikke fikk reket seg i seng før ved halv to-tiden var undertegnede. Lå og leste litt også, før jeg sovnet. Men som sagt, i dag er det lørdag. Jeg har ikke de helt store planene, men litt. Foruten klesvask, rydding og det helt nødvendige, skal jeg fortsette med noe jeg startet på i går. Jeg har hatt et lite treskrin som jeg kjøpte halvveis rosemalt og delvis slitt for noen år siden. Det ble pusset ned en gang i tiden, og nå i det siste har det stått hvitmalt. Jeg fant ut at jeg skulle dekorere det med decopasje. Jeg skal legge ut bilde når jeg er ferdig:) Ellers skal gutta og jeg dra ut og spise kebab i ettermiddag. Deilig, så slipper jeg å tenke på middag. Ha en flotters lørdag:D

torsdag 20. januar 2011

Har laget noen småting

Nå er det fredag, og endelig helg igjen. Kan sove litt lenger og sitte oppe litt lenger. Det, sammen med god mat og kanskje et og annet ok på tv'n så koser jeg meg. Mannen drar på jobb i dag, og kommer ikke hjem før søndag. Kjedelig at han jobber hver helg:( Jeg får prøve å kreere litt. Sy litt, kanskje.....Jeg skrev ut et bilde jeg hadde laget tekst til, limte på hyssing, og voilà, et lite søtt bilde. Her tok jeg rett og slett et gammelt påskeegg og malte hvitt. Pyntet med et bilde, litt blonde, heklede rosetter og stæsj. Ikke påske enda, men det nærmer seg...hehe. Uansett, disse eggene kan ligge fremme hele året, synes jeg. Jeg er storforbruker av fyrstikker. Lange! Synes liksom ikke at en lighter er like koselig å ha fremme, og siden jeg tenner ørten lys hver kveld, er det praktisk å ha en fyrstikkeske på bordet. Da bør den også være litt finere enn de du kjøper på butikken. Jeg lagde denne av klipp-ut-bilde, kakeserviett, perler, litt blondebånd og en strasspenne. Ha en knallfin fredag, alle sammen. Så koselig at jeg har fått flere følgere.Juhuuuu!

onsdag 19. januar 2011

Paris

Jeg var med på Hilde Heimdal sin giveaway og var så heldig at jeg fikk "Paris-stickers" i posten. Her ser dere hvor de havnet. Det gamle fine arvebordet mitt ble enda finere. Lucky me:)

tirsdag 18. januar 2011

Lampefeber...

Neida, jeg er frisk igjen, hehe. Måtte bare vise denne lampen som sto i gangen før. Den har byttet plass med den jeg hadde i kjøkkenvinduet. Måtte helt innpå skjermen for å få vist skriften. Skrift må det være! Er sikker på at jeg ser skriften på veggen i søvne......:P
Ha en toppers dag!

mandag 17. januar 2011

Blomsterbord

Dette malte jeg for mamma før hun også fikk seg ny bolig, men så viste det seg at hun ikke hadde plass. Trist....not;) Det var opprinnelig i teak med grønne plastplater, men ble ganske fint med 4 strøk med hvit oljemaling synes jeg. Det er vel ikke det at det er så uhorvelig flott, men det er etter besteforeldrene mine, og da betyr det masse! Synes det ble søtt jeg da:) Ha en fin dag!

Jeg har kjøpt meg ny bok......

Jeg falt for denne praktiske esken. Den ser akkurat ut som en bok, og ligger ved siden av pc'en min. Her har jeg kortleseren til nettbanken, og minnekortpennen til kameraet.

søndag 16. januar 2011

Ønsker meg...

Jeg har leita nettet rundt etter en sånn tekanne. Fant til slutt på en auksjon i Storbritania. Jeg sendte over linken til mannen og sa at jeg ønsket meg sånn i gebursdagsgave neste måned. Ser nå at auksjonen er avsluttet.... Så får vi se da, om jeg er heldig;) Ellers er det pendling for meg for tiden...mellom sofaen og senga. Har fått influensa! Tror jeg da. Er ikke forkjølet, men har feber og verker i hele kroppen. Skulle ha hentet mannen på jobb i dag, men han må nok bli der, for jeg orker ikke å kjøre 10 mil. Skulle ha vært i gebursdag hos mamma også, men hun må nok vente på feiring til jeg blir bedre. Æsj, dette har jeg ikke tid til. Nå må jeg prøve å lokke gutta til å måke snø, ta ut søppel, hente post... Ha en helsebringende søndag:)

tirsdag 11. januar 2011

Enda en hylle...

Jeg har lenge hatt lyst på en hylle med sånne "gammeldagse franske" hylleknekter, men har ikke funnet det. Derimot fikk jeg bestilt hylleknekter på Arbeidshuset. Kjøpte en plankebit og malte hvit. Koselig, ikke sant?! Me like! I dag regner det ute, og en del av snøen har smeltet. O, lykke! Må fyke i butikken for å kjøpe mat. Har lyst på wok i dag. Soooo long:)

søndag 9. januar 2011

Jeg elsker givaway'er

Det er giveaway hos Monicas kreative, og jeg er selvsagt med:) Så mange ting, da! Skal nok ha en sånn jeg også etterhvert. Har vel litt for få lesere ennå. Nå har jeg akkurat fortært en kalkunbryst-stek innkjøpt hos "Søta bror" før jul. Med helstekte små poteter, broccoli og hjemmelaget fløtesaus ble det nesten litt for mye(måtte åpne bukseknappen:)
Ha en fin-fin søndag!

lørdag 8. januar 2011

Lørda'n ;)

Jeg kjøpte meg en fløyelsbrikke her om dagen. Passer fint som duk på mitt lille salongbord. Jeg har vært på jakt etter brune fløyelsgardiner/stoff i lengre tid, men uten å finne. Nå kan det i grunnen vente til høsten igjen, for nå vil jeg ha det litt mer vårlig. En liten fløyelsduk som passer til mitt brune fløyelshjerte jeg har vist før, var bare koselig. Ha en fin-fin lørdag:)

torsdag 6. januar 2011

Mere skrift :)

Jeg fikk skrift av mannen til jul. Han har vært så flink, så! Jeg likte godt at den var grå. Kan bli litt hardt med masse svart skrift. Denne var helt skjønn:)

søndag 2. januar 2011

Fikk til jul...

Må bare vise frem en ting jeg fikk til jul av pusene mine....hm. Tror jeg nevnte for mannen at jeg ønsket meg sånn.....;) Jeg fikk nå i hvertfall denne vekkerklokken fra Green Gate som har en vekkelyd så høy at du står i sengen på 0,001 sekund, haha. Det jeg ikke visste på forhånd, er at det er en liten knapp til å trykke inn bak, så blir det lys på urskiven. Kjempekjekt når man våkner i mørket og lurer på hvor mye klokka er. Ps. Jeg fikk også en liten duk i samme serien:)) Snille pusene til mor det, tenker jeg!!!

lørdag 1. januar 2011

2011

Jeg vil at 2011 skal bli et år med kjærlighet, kreativitet, fred, glade mennesker og fint vær:)Siden jeg ikke fikk feiret nyttår med min mann(som jobber flere mil unna), passer det med bryllupsbildet vårt som jeg har pyntet litt over. Den gangen var han mørk og jeg lys.....nå er jeg mørk og han grå.....hehe. Koser meg med kaffe og nyttårskonsert i bakgrunnen. Skal vel titte litt på nyttårshopprennet etterpå, sammen med en durabelig frokost;)) Have a nice day:))