onsdag 31. august 2011

Nytt til kjøkkenet

I dag var jeg innom Nille en tur. Var på tur forbi, men så fanget mine øyne noe nytt;) Svosj, så var jeg innafor! Jeg så en helt nydelig treramme jeg ikke kjøpte....angre, angre! Men jeg fikk med meg hjem en grytevott, to grytekluter og en brikke i samme serie. Alt kostet hundrelappen til sammen.Sola skinner og formen er ganske bra, og nå skal jeg lage kyllingsalat til middag:))

mandag 29. august 2011

Kjærestepar

I dag har jeg vært sjåfør for den andre av mammas katter. Sterilisering hos dyrlegen. Vi var og handlet litt i mellomtiden, og da kjøpte hun gave til oss siden vi akkurat har hatt 10 års bryllupsdag. Dette paret passet jo fint da. Matchet de andre sølvtingene;) Ellers er det en regntung og grå dag. Har kjørt mannen til bussen, så nå blir han borte på jobb en uke igjen. I dag er det den første dagen jeg har frysi litt inne. Yeah! Jeg sliter med litt hetetokter....av naturlige årsaker, så det var nesten litt deilig å fryse litt, hehe. Blir masse tente lys i kveld, også skal jeg finne frem litt garn, for nå er det tid for å strikke raggsokker. Har jo gulvvarme i hele første etasje, men strømmen er vel fortsatt ikke på billigsalg selv om vannmagasinene flommer over, så da begynner vi høsten forsiktig med litt sokker på beina. Men først, skal jeg lage meg en kopp varm te! Ha en toppers mandag, alle sammen! Klem fra Eli:)

fredag 26. august 2011

Mirror, mirror on the wall....

Jeg hadde et gammelt furuspeil i boden som jeg fikk en ide med. Nå glemte jeg i farta å ta før-bilde(som vanlig), så jeg måtte leite opp et bilde på nett. Fant et på Finn. Sånn så speilet mitt ut, ihvertfall. Jeg ble fornøyd med speilen, jeg. Malte den hvit, pusset litt for å få den rette looken, og satte på overføringsbilder og bokstaver. Jeg pusset bort en flekk av speilet på baksiden, og limte på et bilde. Denne idèen fikk jeg av en blogg jeg følger, men husker ikke hvilken i farta.

tirsdag 23. august 2011

Nye gardiner til slutt?

For litt siden bestilte jeg disse gardinene fra Spar Kjøp. Skuffelsen ble stor da jeg etter å ha ventet i over en uke fikk en mail fra de hvor de sa at ordren måtte kanselleres da de ikke kunne levere gardinene. Det sto at de var utsolgt i katalogen på nett, men det sto det på alle varer som enda ikke hadde kommet inn. Jeg har jo fulgt med litt da, og for et par dager siden sto det plutselig en annen tekst der. Da sto det(og står fortsatt) at de venter varen inn om få dager. Da tok jeg sjansen og bestilte på nytt, jeg. Har ikke fått noen kansellering enda, så kanskje......! Jeg venter i spenning. Jeg hadde jo sett disse for meg ferdig hengt opp, og uansett hva jeg henger opp i kjøkkenvinduet får jeg ikke disse ut av hodet. Må ha!!!!!!!!! Hehe.Ha en toppers dag, alle sammen!

lørdag 20. august 2011

Sushi

I dag har jeg gjort veldig lite. Vært på besøk hos familie som også er gode venner og nesten naboer. Siden jeg er nesten helt alene i helgen(minsten er såvidt innom før han racer videre), tenkte jeg at jeg skulle kose meg litt ekstra. Jeg har laget dip som jeg skal bruke til gulrotstenger og sukkererter som snacks, men først skal jeg spise sushi. Min livrett!Sushi, wasabi og soyasaus, men jeg glemte å kjøpe lime. Jaja, jeg skal nok få det i meg uansett, hehe. Drikke ved siden av er 7-up i mangel av sake;) Ha en toppers kveld alle sammen!

mandag 15. august 2011

Regntung mandag

Det bøtter ned i dag, men jeg har ingen planer ute uansett. Jeg kjørte mellomste'n til hybel på Gjøvik i går, så nå ble det stille i huset. Savner ham allerede:P Jeg blir vel vant til det etterhvert. Jeg har måttet kaste en del blomster, så det ble så tomt på veggen ute. Jeg kjøpte en kunstig lavendel på plantasjen, og den pyntet opp, synes jeg:)Den ser ganske naturtro ut, så når frosten kommer, havner den nok inne. Ha en toppers dag, alle sammen!

fredag 12. august 2011

Stille fredag

Etter å ha tilbrakt dagen på sykehus med undersøkelser og masse røntgen av nesten alle kroppsdeler, er det deilig å slappe av hjemme. Etter å ha kommet meg over skuffelsen av gardinene jeg ikke fikk, gleder jeg meg faktisk over nypussede vinduer og gamle gardiner. Når det er et halvt år siden jeg så de sist, er de nesten som nye igjen. Rart med ting som er lagt vekk en stund. Moro å ta frem igjen. Akkurat som med julepynt. Jeg fikk så lyst på pikekyss, men orket ikke å lage i dag, så jeg kjøpte en pose, jeg. Mmmm. Ha en toppers fredagskveld alle sammen. Nå er det snart Mord og Mysterier:)

torsdag 11. august 2011

Skuffet

Etter å ha sett denne gardina hos Spar Kjøp som en av årets nyheter bestilte jeg til kjøkkenet. Har gått i over en uke og gledet meg, men så kom kontrabeskjeden: Ordren kanselleres da vi ikke kan levere varen. Hørt om sånt tull! Det er ikke snakk om at det blir forsinkelser, men neida, den gardina kommer nok aldri. Så slo det meg at det kanskje var pga vin-etikettene som er selve mønsteret....snikreklame av alkohol. Ikke vet jeg. Man får tak i tapet med noenlunde samme mønster.Skikkelig skuffa ble jeg, de kunne da i hvertfall forklart hvorfor de ikke kan levere. Gardina står jo i den nyeste katalogen. H¤m%p#f....! Jaja, sånn går no dagan';) Været er fint i dag, da. Får glede seg over det. Ha en toppers dag alle sammen, både med og uten skuffelser.

tirsdag 9. august 2011

Gaver fra sønnen

Mellomste sønnen skal flytte ut. Han begynner på høyskole i Gjøvik. Eldstemann har flyttet for lengst, men han bor bare et steinkast unna, mens minsten skal begynne 2 året på videregående, så han blir boende hjemme en stund til. Det er rart når det blir stille i huset. Jeg har jo vært vant til å stelle og stulle, lage middag, passe på, mase, vekke...også blir det nesten helt stille. Minsten har fått seg kjæreste og er lite hjemme...og når mannen er på jobb, sitter jeg her da! Hadde så mange planer, trodde jeg. Skulle kose meg når de flyttet ut. Nå er jeg bare vemodig og trist! Men, jeg er glad for at de kom inn på skoler, at de tenker på fremtiden sin og tar ansvar. Jeg har nok vært veldig hønemor ja, merker det nå;) Mellomste'n som skal flytte har vært på 2 ukers ferie, og kom hjem med gaver til mamma:)Et søtt lys som jeg selvfølgelig ikke skal tenne på. Han vet jo at jeg er helt tussete etter katter, hihi. Også fikk jeg denne tagsen.(Han vet hva slags smak jeg har;) I dag blir det mye pakking, for i morgen går første flyttelasset. Det er bare en drøy times kjøring herfra til Gjøvik, da.... Ha en toppers dag, alle sammen!

søndag 7. august 2011

Bilderas

I dag er det søndag, og det er så stille og deilig. Har akkurat sittet ute med en kaffekopp. 17 grader i skyggen, men det virker varmere. Sikkert fordi det er vindstille, også jeg jeg veldig varm....har vært det i et par år nå, og har nok noen år foran meg også, puh;) Har gått litt rundt og tatt bilder av småting:Dette lyset kommer jeg ikke til å tenne på, altså!Turtelduene mine:)Zippo sitter i vinduet og følger med fuglene ute, og hva mor driver med inne...Denne melkeflaska var jeg bare nødt til å ha. Det er så mye mer koselig å sette den på frokostbordet enn en kartong!"Englebordet" mitt. Ha en fin søndag alle sammen! Ps. Velkommen til nye følgere. Det synes jeg er ordentlig morsomt at dere vil følge meg. Håper jeg kan bidra til litt ideer og tips;)

lørdag 6. august 2011

Helgekos

Da er det lørdag, og på sin plass med noe godt å spise og drikke. Jeg har laget pizzasnurrer, og til det blir det rett og slett 7-up. Min favorittbrus!Ha en riktig fin lørdag, alle sammen, og kos dere!

tirsdag 2. august 2011

Nye gardiner hos Spar Kjøp

Disse gardinene er nye hos Spar Kjøp, og jeg kunne tenkt meg de på kjøkkenet. 79 kroner per meter, eller ca 300 for to lengder. Billig!Nå ble det jammen meg natta, gitt. Tida går fort når man sitter på nettet og leiter etter ideer;)

mandag 1. august 2011

10 års bryllupsdags-gaver:)

Til onsdagen har vi 10 års bryllupsdag:) Det er bare det at mannen dro på jobb igjen i dag, og blir borte en uke, så den feiringa skulle vi tatt nå i helgen. Da ble jeg sjuk! Tror ikke jeg har hatt så vondt i leddene noensinne. Knasket piller som sukkertøy og måtte bare ligge. Vi får ta det igjen! Meeeen, han hadde vært og kjøpt ting til meg. Sist vi var og handlet var han med inn i en av mine favorittbutikker, og jeg gikk og pekte og bablet: "Den var fin, og DEN var fin og den og...." Mens jeg var og handlet mat hadde han kjøpt tre av tingene jeg kikket på! Er han snill, eller!? Trearmet lysestake, kammerstake og en liten mugge, fikk jeg. Han syntes ikke det passet med blomster i disse dager, og det er jeg enig i. Må vente litt med det. Jeg synes at kammerstaken passet godt ved siden av det spannet jeg kjøpte her forleden. Denne mugga kan jeg ha små blomster i, melk til kaffen, eller bare til pynt.Jeg håper jeg er litt bedre i morgen, for jeg har jo ting jeg skulle ha gjort! Blir både svimmel og sløv av å ligge på sofaen! Nå skal jeg se en film også skal jeg legge meg. Ha en fin-fin morgendag, alle sammen!