tirsdag 27. september 2011

Stue og litt nytt

I dag er været helt knall. Nå er jo sommeren på vei tilbake også, sier dem;) Jeg har malt meg et bilde etter en idè jeg fikk hos Mrs Hardy Jeg har brukt akryl for å lage litt effekter. Malt i 3-4 forskjellige farver, og limt på et gammelt foto.Fotoet er av meg som liten, tatt med et gammelt hjemmelaget fotoapparat som bestefaren min lagde. Morsomt å ha:)Jeg har hengt opp en bit med rekved på veggen. Syntes den passet under maleriet vi har med båter på.Da ble veggen seendes sånn ut. Ps. "Nille-posen" i sofaen inneholder hekletøyet mitt, hehe. Jeg måtte ta bilde av haven, og som dere ser, er været såpass at jeg nå skal ta med meg kaffekoppen ut i sola! Ha en toppers dag, alle sammen. Klem fra Eli:))

søndag 25. september 2011

Muffins til frokost....

Neida, så galt er det ikke. Ikke for det, hvis jeg hadde hatt lyst på det, så hadde jeg gjort det, men man blir litt guffen i maven av kaker, så jeg tror nok jeg tar frokosten med kokt egg og brødskiver først, så spiser vi heller muffins til kaffen etterpå. Jeg har vært helt alene i helgen, og har puslet med ditt og datt. Må innrømme at det har blitt en del tv-titting og filmer;) Jeg har også(som vist i forrige innlegg)laget meg syskrin, og i går bakte jeg sjokolademuffins.......De ble farlig gode. Jeg brukte samme oppskrift som til langpannekake, men byttet ut vaniljesukkeret både i kaka og i glasuren med cappuchino-pulver. I dag skal jeg hente mannen fra jobb, så jeg får hive meg rundt. Ha en toppers søndag, alle bloggvennene mine som jeg setter stor pris på!!! Klem fra Eli:))

lørdag 24. september 2011

Syskrin DYS

Jeg hadde to trekofferter, den ene var det oljemalingssett i, og den andre kniver. Ganske dumt at de lå i boden, og spesielt når jeg manglet syskrin.....jeg tømte den peneste boksen, for den hadde hank også, la malingen i den andre, som hadde kniver. De puttet jeg i skuffen på kjøkkenet. Jeg fikk ideen fra en blogg jeg fikk rotet meg inn på. I Polen, tror jeg....ikke godt å vite, men denne bloggen er verdt et besøk, for makan til kreativ jente! Her er bloggen: Sentimental LivingSånn så kofferten ut før: Og sånn ble den etterpå. Ikke så værst? Jeg grunnet lokket med hvitmaling, limte på en tapetbit, blonder, en rosett jeg heklet, noen overføringsbilder, perler og knapper. Det var dagens "Gjør-det-selv!" Ha en fin-fin lørdag, alle mine bloggvenner. Klem fra Eli:))

torsdag 22. september 2011

Jeg har fått gave:)

Jeg har vært så heldig å fått gave fra Ann Berit med bloggen Bestemorhuset. Et nydelig putetrekk med julemotiv som hun har sydd selv. Kan skjønne jeg måtte putte inn en pute og prøve den med en gang. Jepp, her skal den få stå til jul:) Tusen takk, Ann Berit!I dag har pusejenta mi vært til kontroll, og alt så bra ut. 7 dager til nå, så kan vi ta av bodyen. Nå skal jeg benke meg til for å se på den nye sesongen av "Dag", og "Torsdagskveld fra Nydalen". Spesiell humor, men jeg ler så tårene renner, jeg. Litt sprø? Yes, I am, hehe. Ha en fin kveld alle sammen. Det er så koselig å få besøk av dere, og jeg setter pris på kommentarene, dere søte bloggvenner:)) Klem fra Eli!

mandag 19. september 2011

Hjemme igjen

Alt gikk bra, og Pepsi er ved godt mot. Hun har fått på seg "body", og den skal sitte på i 10 dager! Hun ser ikke til å gjøre noe stort nummer ut av det, men Zippo tror det er en annen katt, så han er både skeptisk, redd og sint på en gang. Det går seg vel til. Uansett, om noen dager er det historie, og alt fortsetter som før, bare roligere;) Nå er det kaffe til meg og en godbit til pusene mine! Ha en toppers tirsdag, alle sammen! Klem fra Eli:))

Pusejenta er på sykehuset

I dag har jeg kjørt pusejenta vår "Pepsi" til dyrehospitalet. Hun skal steriliseres, og fjerne hele livmora. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til det, siden pusegutten vår "Zippo" er kastrert, men hvordan kunne jeg vite at hun i en alder av 4 år plutselig skulle få løpetid, men mjauing, gauling og markering.... Hun har holdt på i snart to uker, for jeg kunne ikke få time før. Nå skal det da endelig kanskje bli stille. Stakar, jeg er jo urolig, da. Skal hente henne i ettermiddag passe groggy, tenker jeg. Mannen og jeg er vel typiske for folk med store/voksne unger....da blir liksom dyra barna våre, hehe. Pepsi er så vakker, hun er blanding av skogkatt og huskatt, og har sine særegenheter. Lukker opp dører, hjelper til med å re opp senga(helt sant!), vasker håret vårt, sier "vann, vann" når hun skal drikke, og tørker av potene etter å ha vært på kassa si. I dag bøtter det ned, men det er ikke kaldt. Bare veldig vått! Er så glad jeg fikk kjøpt meg nye gummistøvler. Studenten i huset som flyttet i august har vært hjemme på besøk i helgen. Det har vært veldig koselig. Vi har koset oss med god mat, og i går bakte jeg eplekake. Jeg glemte å ta bilde, for vi spiste den opp så fort....mens den var varm, med krem til, mmmmm.Ha en toppers dag, alle sammen!

lørdag 17. september 2011

Bon Apetit

Jeg har stæsjet opp et brett jeg kjøpte på Nille med decopage-lakk og motiver fra servietter. Hadde noen overføringsbokstaver som jeg limte på også. Vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, men foreløbig står det til pynt på kjøkkenet. I helgen har studenten vår kommet hjem på besøk, så nå blir det handling og hjem og lage noe godt til kvelden. Vi skal se på "Skal vi danse", spise og kose oss. Ja, dette blir en koselig helg:)Ha en toppers helg alle sammen! Klem fra Eli:))

tirsdag 13. september 2011

Litt farver inn i stua

Jeg var nødt til å få inn litt farver i stua. Er kjempefint med hvitt når det er fint vær, grønt og blomsterflor på utsiden, men nå som regnet pisker, det blir mørkere og ingen blomster, måtte jeg finne frem noen gamle gardinkapper, puter og duker. Jeg er ikke noe glad i høstfarver inne, så det blir rosa-lilla. Ikke så lyst at det blir søtt, og ikke så mørkt at det blir advent;) Jeg kjøpte disse gardinkappene for flere år siden. De har perler nederst, og er i rosa-lilla lin. Kjempedyre var de også, så det var jo synd hvis de bare skulle ligge i boden. Disse får henge en stund. Nærmere jul kunne jeg tenkt meg vintergardiner. Mørk brune! Jeg er egentlig ikke noe glad i duker og brikker med farver, men de matcher jo gardinkappene, så de får ligge til jeg blir lei og finner frem de hvite igjen.....hehe Vegglysestake-speilet ble flyttet nærmere brudebildet vårt;) Jeg fikk omsider hengt opp den nye bilderamma. Måtte omkalfatre litt, men synes det passet best sammen med det andre i treverk. Her sitter Zippo i vinduet og følger med på fuglene ute. Ha en toppers dag alle sammen! Klem fra Eli:)

mandag 12. september 2011

Lykkelig eier av Green Gate ting

Jeg var og kikket på de nye farvene fra Green Gate i går. De nye med rødt mønster, og de lilla tingene. Sukk, så mye fint. Jeg har begynt å spare på de beige med hvite prikker, så jeg får holde meg til det. De har jo matchende ting med blomster også. I går fikk jeg tak i en sukker/melis strø-boks, og gjett om jeg ble glad. Hadde tenkt til å bestille den på nettet, men nå slapp jeg å bruke penger på frakt og eksp. gebyr:)Den var litt mindre enn jeg trodde, men det gjør ikke noe. Tenk, den kostet bare 55 kroner;) Ha en toppers dag, alle sammen!

fredag 9. september 2011

Da er gangen ferdig!

Endelig ble jeg ferdig med gangen! Den er ikke så stor, men ting tar tid;) Jeg ble fornøyd, jeg. Synes det var koseligere med lys beige enn helt hvitt.Her har jeg fått med brudebildene også.Som dere sikkert skjønner, så sparer jeg på gamle nøkler...Jeg hadde jeg gammelt bord som har stått i boden. Et strøk hvitmaling så passet det godt i gangen. Jeg hadde et lysegrått nattbord der før, men det har jeg flyttet til stua;)Jeg tror ikke jeg skal male det hvitt. Greit at det er noe som brekker litt. Nå er det helg, og jeg har kjøpt inn reker, krabbe og øl. Bare til meg:)) Må jo kose seg litt når man sitter alene, sant!? Ha en toppers fredagskveld alle sammen! Klem fra Eli:)

torsdag 8. september 2011

Makeover av gangen

Nå har jeg så smått begynt å male gangen! Etter å ha sett på den i et år, fant jeg ut at den trengte litt farve. Jeg liker lyse vegger, men siden jeg har hvitt både på kjøkken og stue, ville jeg ha det litt lunere i gangen. Jeg falt for en beige som heter "Hvit Te" som er en Butinox-maling for interiør. Her er en liten sniktitt:Sånn så det ut før....Etterbilder kommer...... to be continued! Ha en toppers dag, alle sammen! Klem fra Eli:)

søndag 4. september 2011

Gråværs-søndag ute, men høst-varme inne

Da jeg våknet halv ni trodde jeg klokka var seks, halv sju. Så mørkt var det! Mens kaffevannet kokte opp, tok jeg et par bilder av mine nye lysestaker kjøpt på Nille i går. Jeg sa jo det at jeg skulle ha de en dag....og nå har jeg ventet EN dag, hehe. Jeg har sett noe lignende disse mange steder, til en IKKE rimelig pris, mens disse kostet 89,- og 79,- hvis jeg ikke husker feil. Kom på ca 200,- til sammen med lys.Jeg har hatt hvit voksduk på spise/kjøkkenbordet i hele sommer, men nå følte jeg for å ta den av så jeg kunne se litt mørkere farver igjen. Også jeg da, som holdt på å male spisebordet hvitt! Jeg lurer på om jeg skal male bordbeina og stolene hvite og la bordplaten være. Den er til å trekke ut i begge ender, så hvis jeg maler det blir det riper hver gang den skal ut og sammen. Puh, mye å tenke på, altså;)Jeg synes de litt røffe stakene passet godt til det litt shabby speilet mitt. Nei, nå er det frokost, smertestillende og en dusj. Skal kjøre 10 for å hente mannen på jobb med betent rygg/nakke. Godt jeg kan veien i blinde, for da kan jeg jo duppe av et kvarter.....hehe. Neida! Jeg skal holde meg våken som alltid. Ser ofte rundt meg når jeg kjører også, pga elg og dyr i vegkanten. Sånn er det når man kjører på landet. Ha en toppers søndag alle sammen! Klem fra Eli:))

lørdag 3. september 2011

Gardiner eller ikke gardiner, det er spørsmålet.....

Nå har jeg fått kansellering av gardinbestillingen min fra Spar Kjøp for annen gang. Åååååå! Ble mektig irritert, for nå har jeg vært tålmodig lenge. Sendte en mail og ba om forklaring, noe jeg fikk, og det er bra. Leverandøren lover og lover når ting skal komme, også kommer det ikke allikevel. Jeg fikk beskjed om at gardinene kommer etterhvert, men de kunne ikke love når, så jeg måtte bare følge med. Javel, da gjør jeg vel det, da. Kunne de ikke sagt det med en gang'a?! Nok om det. Skal ikke nevne de gardinene igjen før de henger i kjøkkenvinduet mitt, hehe;) I dag har jeg bestilt meg jakke fra Sportmann. Har vært på jakt etter en stund, og da jeg fant(husker ikke merket....), hadde de ikke min størrelse, og de kostet ca 1000 kroner. Sportmann sin jakke koster 399,-!!! Er den ikke lekker??!!Den har lang, spiss hette nedover ryggen, og finnes i farvene grå, sand og svart. Nå skal jeg marinere biffen til i kveld! Ha en toppers lørdag, alle sammen!

fredag 2. september 2011

Høst og lunere farver inne

Jeg har vært på Nille igjen! De får nye ting nesten hver dag nå....sukk! Denne bilderamma kostet kr 99,- Er ikke denne verdt hundrelappen, så vet ikke jeg. Gjenstår bare å finne de rette bildene å ha inni.Jeg elsker skrift og postkort-stil.Ikke nok med det, jeg fant en til.....ferdig bilde til kr 59,-!!! Holdt på å gå av skaftet, jeg.Jeg synes bildet passet inn på veggen i stua.Jeg så også noen rustikke kubbelysestaker og sengetøy med skrift, og sukker-kaffe-te krukker...og...hehe, det får bli en annen dag. Kan jo ikke kjøpe alt jeg ser heller:P Ha en toppers høstdag alle sammen, og nyt været og at det er frædda'n;)