fredag 10. februar 2012

Morsdagsgave på forskudd

Jøss som dagene har flydd da, plutselig var det fredag igjen. Jeg må vise dere den nye lampa mi. En rimelig lampe med en søt skjerm. Nå skjønner jeg hva som har manglet på dette bordet før....! På skjermen står det "Home".
Denne lampa er morsdagsgaven min på forskudd, siden jeg er alene til søndagen.
Love Hearts! Yndligssnopet mitt:P
Nå skal jeg kose meg med tv og godis, måtte bare innom for å gi et lite livstegn, og ønske dere en rigtig fin fredagskveld! 
Klem fra Eli:)

5 kommentarer:

 1. Hei Eli:)

  For ein søt lampe!Er på lampejakt,men jammen er det ikkje enkelt å finne når ein SKAL/MÅ ha noko.Er det lov å spørre kvar du har kjøpt din?

  Kos deg i helga♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Takk, Mette. Lampa kjøpte jeg på Ellos. Kun kr 299,- inkludert skjerm. De hadde med beige skjerm også, pluss flere fine lamper til samme pris;)

  SvarSlett
 3. Hei Eli.
  Kjempefin lampe. :)
  Da er vi ihvertfall 2 som har alene hjemme helg. Min kjære er nyoperert og alt gikk heldigvis bra. Nå kan det bare gå en vei,oppover. :)))
  Klems fra Mette.

  SvarSlett
 4. HEI ELI...SÅ KOSELIG DET BLE MED DEN LAMPA DER))DU ER SÅ FLINK HVA SKAL DU SY NÅ DA?JEG HAR LAGET LITT BURSDAGSGAVER JEG DA OG MORSDAGSGAVE SÅ DAGENE GÅE..NÅ ER JEG BLITT SAUSA FORSKJØLA SÅ NÅ ER DET IKKE NOE GODT...KOS DEG ALENE I HELGEN.KLEM

  SvarSlett
 5. Takk, Anita:) Kose deg du også, og prøve å bli frisk;) Klem!

  SvarSlett