tirsdag 28. februar 2012

Tapet som hodegjerde

Jeg skal ta nytt bilde når tekst kommer på plass. Må nok ta bilde i et annet lys, for nå ser det grønt ut, og det er lysegrått!

Det var dette som var prosjektet mitt for en stund siden, men jeg ville ikke vise bilder før veggen var ferdig stæsjet. Skulle jo ha skrift øverst, men så var det at jeg fikk klistremerke-bokstaver istedet for ordentlig skrift når jeg bestilte. Jeg klagde og fikk medhold, men så ble det stille.....vi får se. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde vidvinkel, for det er nesten umulig å ta bilder av soverommet. Det er ikke så veldig lite heller, men proporsjonene er liksom litt rare, vet liksom ikke helt hvor jeg kan stå for å ta bilde. Jeg kan jo si at det ser finere ut i virkeligheten enn på bilde, for en gangs skyld, og vi er veldig fornøyde. Elsker den drivved-tapeten. Jeg har tidligere i et innlegg vist at jeg tapetserte toppen på et bord i gangen. Jeg har planer om å gjøre det samme med en hvit kommode på soverommet som har furu-topp. I dag er det fint vær igjen, og jeg har ingen planer om å sitte inne. Må vel til byen for å bruke gavekort,,,,,hehe, trodde dere at jeg skulle i skogen eller på ski nå,,,,haha! Ikke denna jenta, nei. Jeg synes det er deilig å gå tur i ny og ne, men som den byjenta jeg er(født og oppvokst i Oslo), trives jeg godt på en kafè eller rundt i byen for å kikke i vinduer og shoppe litt;) Men jeg har jo kjøpt nye joggesko, så jeg har sagt at jeg skal begynne å gå(i skogen) så fort det blir bart, og det står jeg ved! I går var jeg på Europris og kjøpte en blindramme + to små bilderammer. Har laget noe nytt til stua, og om jeg skal få si det sjøl, ble jeg veldig fornøyd! Blir neste innlegg, det;) Ha en toppers tirsdag, kjære venner og følgere. 
Måtte dere alle få en fin-fin dag! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Den tapetene er bare helt herlig... Og du har funnet så fine måter å bruke den på, både her som sengeende og som overflate på kommoden, er bare helt nydelig.. Angrer nesten på at jeg kjøpte seng med sengeender på nå :-)

  kos deg på tur. Finnes ikke noe bedre enn en butikkrunde, når en kan gå å plukke ut litt, som på gavekortene, og bare kose seg..

  Selv om jeg gjerne tar meg en tur ut i det fri også, om formen hadde vært slik om dagen.. Da er det lettere i et handlesenter en stille formiddag.. Og en tur ut i sola på verandaen her i ettermiddag, og se om jeg kan starte på litt strikking
  Ha uansett en kjempefin dag, i vårværet, vi får nyte i laaange drag. Klem

  SvarSlett
 2. Kjempestilig!!! Den tapeten kan jo brukes til så mangt:)
  Vårt soverom er smalt og langt, så der må jeg bruke vidvinkelen når jeg tar oversiktsbilder:)
  Tusen takk for kommentar hos meg!:)
  Ha en nydelig shoppingsdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. tøfft...spennede å se når det blir ferdig..))

  ikke alle rom som er like enkle å "fotte" nei..)

  SvarSlett
 4. Dette ble jo kjempestilig, og den tapeten er jo bare så rå D:)
  Kjøpte den selv for ei stund siden, men rullen ligger ubrukt enda.
  Ikke alltid like enkelt å ta interiørbilder, kommer an på hvordan rommet er ja...kjenner igjen det du beskriver.
  Gledes til å se mere av soverommet.
  Forresten har du tapetsert dirkete på veggen bak senga, eller er gavelen såpass høy?
  Ha en fin kveld Eli
  klem sissel

  SvarSlett