mandag 13. februar 2012

Vinter og vår!

Været i går var helt merkelig. Jeg tror aldri jeg har opplevd at det snødde så kraftig samtidig som solen skinte:/ Det ga seg gudskjelov, så jeg slapp å måke. Må vise dere min feilbestilling av en liftgardin......Jeg klarte i min iver å bestille for liten gardin. Skjønner ikke hvordan jeg greide det. Hadde det på at vinduet var akkurat en meter. Istedet for å sende den i retur, sydde jeg på blondebånd på hver side. Den er fortsatt litt snuppete, men går til nød. Jeg har en annet lift jeg kan bytte med seinere, og som passer, hehe. Men men, søt var den;)
Det snødde mye kraftigere enn det som synes på bildet!
Snuppe-gardina mi;)

Ønsker alle kjære venner og følgere en riktig fin tirsdag! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Gardina var nydelig likevel, og uansett den da :-)) Kjempefint motivpå den.
  Koselig på kjøkkenet ditt..
  Vinteren som nekter å slippe taket, og ovelate til våren om dagen. Men nå er det heldigvis ikke lenge til våren tar over for fullt. Gleder meg. Tusen takk for koselige ord. Tunikaen ser nok litt bedre ut på bildet. Ikke fullt så mye fasong, når jeg får denpå. 1,5 år uten røyk, og ikke muligheter for så mye trening, setter sine spor.

  men moro å sy, og deilig med noe nytt. Kanskje du kan legge ut på epla eller noe om din ikke passer, eller sy inn stoff i sidene..
  Ha en fin tirsdag, og kos deg i det som ser ut til å bli deilig innvær i dag også
  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Så fin den ble :)
  Ja, vinteren slipper nok ikke så lett taket ...her er det samme været i tillegg sterk vind så ikke noe utevær for å si det sånn.
  Kos deg på fine kjøkkenet ditt:)
  Klem sissel

  SvarSlett
 3. Heia Eli :)
  Ble kjempefint med den nye liften, passet så godt på kjøkkenet ditt å det er jo ikke noen som ser at den er for kort heller :))
  Her har vi stort sett samme været som dere med både snø, slaps, vind og sol, hadde nå bare "han" deroppe greid å bestemme seg :))

  Fortsatt fin kveld til deg, her går det i Lillyhammer på onsdagskveldene :))
  Klem fra meg :))

  SvarSlett