fredag 13. april 2012

Helgeprosjekt

Næ-æ, det er en uke siden jeg blogget sist. Ligner ikke helt meg, men må innrømme at kreativiteten ikke har vært på topp i det siste. Nå kom finværet, og leddene løsnet seg litt;) Jeg har lenge tenkt på å male spisestuemøblene, ihvertfall siden vi kjøpte hvit slagbenk på kjøkkenet hvor vi har spisestua vår. I dag startet jeg grunning, men ting tar tid, så dere får bare se før-bilde foreløbig. Skal male et strøk i kveld, og andre i morgen. Har noen småprosjekter også, men må se hva jeg har i skuffer og skap først. Det blir alene-kveld, så jeg tenkte jeg skulle stikke i butikken og kjøpe meg ferske reker og pils til the Voice.
Grøss!


Ha en fin-fin kveld, så er jeg plutselig tilbake! 
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. heia.
  Jeg elsker å male, men stoler med pinner osv er noe herk. Håper ikke du har en hel drøss med stoler. For da skjønner jeg du grøsser litt he he. Uansett lykke til og ha en deilig helg
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett
 2. Et lite maletips til bordplaten. Jeg har begynt å bruke Shippolin. Det er en båtmaling som tåler alt. Den kan brukes på utendørsting og er vanvittig slitesterk. Skal du bruke den må du ha god avlufting for den lukter. Har brukt mye gulvmaling også, men den holder ikke så bra som den jeg nevner. Dessuten er den tykk og fin så den dekker veldig godt. Bare å grunne først.
  Lykke til
  klem klem

  SvarSlett
 3. Takk for tipset, Randi:) Det høres ut som om det er båtmaling jeg bør ha;))

  SvarSlett