torsdag 10. mai 2012

Orden i skrivesakene!

Heisann! I dag ser jeg sola etter et par dager med kaldt regn! Jeg har atter et prosjekt på gang, som består av saging og maling.......må ha hjelp av mannen til å sage, for det skal sages gjennom flere lag......bilder kommer, for i dag blir det kjøpt maling, så da skjer det fort! Ellers skulle mannen kaste et skrin/penal/boks, men som jeg fikk reddet. Litt maling og et skrukkete decoupage-bilde, så har jeg et fint skrin til å oppbevare kulepenner som flyter litt rundt både her og der, men som man aldri finner når man trenger det. I hverfall ikke noen som virker;) Tenk at det kun er en uke til 17 mai! Også jeg som enda ikke har fått kjolen jeg har bestilt på nett. Ææææææææ!
Før

Etter

Håper det blir fint vær i helga, for mannen og jeg skal ut i skogen og finne stokker til å lage stige av. Tenk, det var mannens forslag! Hm...han må ha blitt preget av noen....skjønner ikke hvem det skulle vært....;)
Ha en knallfin dag, kjære venner! 
 Klem fra Eli:)

5 kommentarer:

 1. For et herlig skrin du fikk reddet!:)
  Og det ble helt superflott med maling og decoupage!
  Du er så flink!
  Ønsker deg en fin dag og flott vær i helga:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Takk, men om jeg er flink, har jeg fått inspirasjonen fra flinke deg, Janne! Så det så;)

  SvarSlett
 3. Dette ble både praktisk og fint D:)
  Må si meg enig med Janne at du er skikkelig flink :)
  Blir spennende å se prosjektet ditt:)
  Her er det såå kaldt, regn og blåster.Må ha vinterklærne og fingervotter på om en skal være utendørs.Har blitt en del av det i siste tiden, for å få ferdiggjort uteplassene.
  Ønsker deg en flotters ukestart
  klem sissel

  SvarSlett
 4. Kjempefin skrin! Maling gjør susen. Ang. malingproblemet mitt - ja, det er flere som har nevnt gulvmaling på møbler. Men jeg fikk et annet tips jeg har lyst å prøve først så jeg kanskje slepper å kaste hele malingspannet jeg kjøpte. Håper jeg får det fint til slutt...er jo litt jobb å male stoler. Takk for at du engasjerte deg i mitt malerproblem!!

  SvarSlett
 5. Den ble virkelig kjempefin!!
  For en god ide!:)

  SvarSlett