torsdag 14. juni 2012

Knute på tråden......

....bokstavelig talt, altså. Ikke noe knute på noe annet her i huset, hehe. Det er utrolig hva jeg får rasket med meg hjem. Falt for denne knuten en dag jeg var på Skeidar og kikket. Et lite bidrag til mine rustikke innslag i en ellers hvit stue. Den henger på en vegglysestake og dingler. Sommeren lar visst fortsatt vente på seg, men jeg trøster meg med at de fra gammelt av ikke regnet med ordentlig sommer før til St. Hans, så det er enda håp! I dag skal vi ha selskap for 20 åringen som er hjemme på sommerferie fra studiene på høyskolen. Jeg skal bake boller, rullekake og sjokoladekake. Skal prøve å huske å ta bilder........Blir jo litt ekstra god mat i kveld også, da. Marinert lam med mint-gelè, fløtegratinerte poteter, peppersaus og mais-ala-creme. Oppskrift kommer! Endelig har jeg fått til verdens beste fløtestuede. Har prøvd mange oppskrifter før.


Ha en toppers dag, kjære venner! 
Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. Så fin knute du har fått deg. Huske pappa fikk laget en slik en som han brukte som nøkkelanheng til campingvogna da vi var smp. Ikke akkurat egnet til å gå med nøklene i lomma akkurat, men stor nok til å ikke miste den.
  Lykke til med feiring av 20-årsdag.
  Høres iallefall ikke til at maten skal legge noen demper på den kosen iallefall.
  En fin fin kveld til deg og dine!
  Titti-klæmm!!!

  SvarSlett
 2. Hihi, kjente jeg ble litt stresset da jeg leste overskriften her ;) så deilig for mor å få barna hjem da, kan jeg tenke meg! Og sommeren- ja, den kommer ;-) viktig å nyte de gode dagene man får :-))

  Klemmer til deg

  SvarSlett