lørdag 15. september 2012

En god helg:)

Her har jeg vasket vasken med litt klorin, og selv om jeg skylte godt etterpå, var Zippo der med en gang. Han elsker nemlig klorin-lukt! Pepsi, den andre pusen vår er ikke like begeistret. Den beste lukta og smaken hun vet er grønne oliven. Rare katter! Blir som eierne, sier de.......hihi. Liker lukta av parafin jeg, så istedet for duftelys, skulle jeg vel hatt parafinlamper.... Jeg er helt alene hjemme i kveld, så jeg skal kose meg med fylte, bake-poteter. I går spiste jeg suppelapskaus/småmat/brennsnut/småsuppe. Jeg lagde en stor kjele på torsdag, og hadde også oppi melboller. Etter å ha hivd i meg(og minsten) et par porsjoner i to dager, frøys jeg ned resten. I morgen blir det får-i-kål:))
Det er katta som har vaska seg!

Lysfatet har kommet på bordet igjen, og jeg fikk kjøpt en mini-lyng som jeg satte oppi den ene telysestaken. Ble så koselig, atte;)
Ha en toppers lørdag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. HALLO SKJØNNE ELI:))
  JA PUSER ER NÅ RARE ...
  SÅ FLINK DU ER Å LAGE SÅ GODE MAT:)
  NYTT DAGEN MIN VENN!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Takk. Klem tilbake til Eli fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Så nydelig pus :-) De er spesielle individer, alle sammen. Har en her, som sikkerrt må være sutist, men han er sååå god

  Så mye deilig mat du lager. Her var det første høstkveld med taco i går, Nå er campingsesongen ugjenkallelig over, og helgene er hjemme i stua igjen :-) Deilig det også
  Og her er det fårikål i dag. Lukter himmelsk :-)
  ha ei fin helg videre. Klem

  SvarSlett
 4. God kveld Eli:)Og takk for koseleg helsing!!!

  Måtte berre flire når eg såg katten i vasken (er det dette dei kallar kattevask?)haha,for ein skjønning♥ Koseleg lysfat med lyng og greier.

  Elsker brennsnut!!!Det skal eg jammen lage snart:)

  Ønsker deg ein god kveld vidare og ein fin søndag:)

  Klem frå Mette.

  SvarSlett