søndag 14. oktober 2012

Beste film ever, og hjemmelaget sorbèt

Denne helgen har jeg koset meg alene. Har jo selvfølgelig sett på de faste helge-programmene på tv, men jeg har også sett film, og FOR en film!!! Denne må dere bare se! Den er basert på en sann historie, og Jodie spiller rollen så godt at jeg kunne sagt "Best actress ever!" uten å blunke! Siden Liam Neeson også er en av mine favorittskuespillere, måtte jeg jo bare se den.
Har dere ikke sett filmen? Den går på TV2 Filmkanalen torsdag 18/10 seint på kvelden, og fredag 19/10 på ettermiddagen.

I mangel av smågodt eller annen snacs i helgen, lagde jeg meg sorbèt. Hadde ingen oppskrift, men ååååå, så god den ble!

Jeg hadde en pose med frosne jordbær i frysa. Blandet halve posen med litt appelsinjuice og litt eplejuice i en blender sammen med litt sukker. Så stivpisket jeg to eggehviter med litt melis(pisket de halvstive før jeg blandet i melisen), så blandet jeg dette forsiktig sammen. Dere ser at sorbèten er litt marmorert på bildet. Kan jo blande bedre så eggehviten ikke synes, men jeg hadde dårlig tid, skjønner dere, hehe. Lot den stå i fryseren ca en halvtime, da var den halvstiv. Står den lenger, må den tas ut og tine litt, akkurat som vanlig is. Istedet for sukker og melis, kan det brukes sukrin eller annet for å spare kalorier. Ellers er den jo helt fettfri. Og sunn! Mye jern i jordbær! Det blir blir nok til 3 sånne porsjoner som på bildet.
Jeg lurer på om jeg skal ut og få meg litt D-vitamin i dag.......neida, det er ikke sol ute, men jeg finner vel et solarium....hehe.
Ha en toppers søndag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

3 kommentarer:

 1. Denne filmen har jeg ikke sett,Jodie F. er en av mine favoritter også, og Meryl Streep da,de er knallgode begge 2. Takk for tips. :) Den sorbèten så herlig ut.
  Ha en fin dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. HERLIGT MED ALENE HELG:)
  DET HAR JEG OGÅ HATT:)
  TAKK FOR FILM TIPSET!
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 3. Åh kjenner jeg er desperat etter å se filmer med norsk tekst igjen...vil ha jeg også;o)
  Takk for tipset.
  Klem fra meg

  SvarSlett