torsdag 18. oktober 2012

Nye støvler,,,,,,kanskje :/

Jeg har vært på jakt etter en spesiell type støvler, og har leita land og strand rundt, men uten å ha funnet sånne jeg ville ha. Har saumfart butikker og nettbutikker, og til slutt fant jeg de på Ellos av alle steder. Endelig, tenkte jeg.......meeeen, det var visst ikke så lett, nei. Jeg bestilte, etter å ha målt mine føtter og sammenlignet med Ellos' størrelsesguide. Da de kom etter kun 5 dager var jeg henrykt. Det var kjempekvalitet, og skinnet var mykt lær. Jeg bruker vanligvis str 39, men bestilte en større, for da kunne jeg ha en tykkere sokk i. De var kjempestore i str. Måtte le da jeg tok de på og de var 5 cm for lange, haha. Jeg sendte de i retur dagen etter, og bestilte nye men to nr mindre. Det tok 14 dager før returen min var registrert, og nå, 10 dager etter det igjen, måtte jeg ringe å høre hvor det ble av støvlene. De hadde vært utsolgt......går det ikke an å skrive en mail til kundene sine da? Nå hadde de imidlertid fått de inn igjen, så nå bestilte jeg de med ekspress! Det koster bare 20 kr ekstra. Så nå gjenstår det å se om/når de kommer, og om de passer..... De som har fulgt meg en stund vet at jeg og netthandel ikke går så godt sammen. Har maks uflaks nesten hver gang. Unntaket er når jeg bestiller ting fra alle disse søte interiør-nett-butikkene. Da er det aldri noe problem. Der har disse større firmaene mye å lære, både på kundebehandling, og å holde det de lover. Jaja, er jeg heldig nå, så får jeg skodd meg for høsten, og kanskje får jeg brukt mine nye høst-støvler noen dager før snøen kommer......!
Disse finnes også i svart. Det er strikk på yttersiden, og glidelås på innsiden.

Pelskanten på hetta kan tas av. Den er tjukkere enn den ser ut til også....spesielt med meg inni, haha;)
Denne parkasen kjøpte jeg også på Ellos tidligere i høst, og den passet:)) Er veldig fornøyd med den! Nei, nå hører jeg at maven kjefter på meg, så jeg får finne meg en brødskive!
Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. HALLO SØTE ELI:)
  Å SÅ IRRITERENDE!!
  BÅDE SKONE Å JAKKA VAR TØFFE TING!
  MÅTTE DAGEN DIN BLI SUPER!
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 2. Litt styr når en bestiller klær eller sko på nett når størrelsen bli feil og en må returnere. Må være ute i god tid hvis en skal ha noe til en spesiell anledning :)))
  Håper de passer i den størrelsen du nå venter på da :)))

  I kveld har jeg tenkt å se filmen du så varmt anbefaler :) Nell !!
  Har lagt inn varsel på mobilen så ikke det går i glemmeboken :)

  Takk for tipset og fin fin torsdag til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett