søndag 21. oktober 2012

Nytt kjøkken og ny jobb :)

Da vi flyttet hit for 2 år siden, syntes vi ikke at kjøkkenet var så veldig fint. Det var jo ganske nytt, men de billigste kjøkkenskapene. Standard, hvitmalt spon. Nå har vi byttet skapdører og skuffefronter, og jeg er veldig fornøyd. Heltre med speiler. Fabrikksprayet eggehvit. Samme farve som på listene. Som nevnt før, har min svoger og svigerinne flyttet rett bortenfor oss. De ville ha helt nytt kjøkken, så disse frontene kommer derfra. Altså, vi har fått nytt kjøkken helt gratis:))
Sånn så det ut før

Det ble en liten ansiktsløftning nå

Håndtak er fra Ikea

Kjøkkenet er fra Norema

Jeg har også fått ny jobb. Jeg visste at noe var i gjære da jeg så hjertet som hadde brent seg inn i lyset ute.....nevnte det i tidligere innlegg. Min mann har fått en varig skade i ryggen som ikke lar seg behandle, og jeg har slitt med leddgikt i så mange år nå, at vi lurte på hvordan vi skulle klare oss økonomisk. Leddgikten min har bedret seg siden i sommer, da jeg startet på naturmedisin, så jeg har vært klar for å begynne å jobbe en stund nå. Plutselig dukket det opp et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Det er kontorjobb, og firmaet ligger 2 min unna her jeg bor, men jeg må på opplæring i halvannen mnd i Oslo, så da må jeg pendle. Det blir lange dager, men det er jo bare for en periode, og i desember får jeg flunka nytt kontor! Me like! Bra betalt er det også! Jeg har min første dag i morgen!!!
Ha en toppers søndag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

7 kommentarer:

 1. WAW ELI SÅ GØY !
  GRATULERER!!!
  SÅ BRA KJØKKENET BLEI:)
  Å BLOGGEN DA RÅTØFFE:)
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny jobb! Og så fint kjøkkenet ble. Jeg vil også ha sånt.. Vårt er i eik og stjeler alt lyset på kjøkkenet.

  Ønsker deg en herlig søndag!:)) Og kos deg på jobb i morgen.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med jobb!:) Og så bra at naturmedisinen virker på leddgikten:)
  Kjøkkenet ble veldig fint, utrolig hva nye fronter og beslag kan gjøre.
  Kooos deg med det nye kjøkkenet, og kos deg masse i den nye jobben:))

  Ønsker deg en finfin sønda, og en flott ny uke med opplæring og gode greier:))
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. Kjempefint det ble med nye kjøkkenet:)
  Gratulerer så mye med ny jobb.
  Så godt å høre at ting ordner seg:)
  Masse lykke til, Eli:)
  klem sissel

  SvarSlett
 5. Takk, Sissel! Det blir nok tøft, jeg er jo ikke helt frisk, men lommeboka forteller meg at jeg må. Dessuten, er det kontorjobb, så jeg skal for det meste sitte på ræva;)

  SvarSlett
 6. Stå på tøffa, og grattis med ny jobb.
  Klem fra meg

  SvarSlett