lørdag 22. desember 2012

Bittelille julaften

I dag er det bittelille julaften, og jeg er i rute:) Jeg har forberedt en del mat i dag som skal på bordet til julefrokosten. Jeg har marinert og stekt laks, skjært opp masse sylte, og skjært opp hjemmelaget gravet kjøtt. Jeg har smakt på julekakene, og koset meg. Nå blir det litt sølvpussing og tv-titting. I morgen er det å stryke duker, vaske over gulver og legge i vann pinnekjøttet. Vi har både pinnekjøtt og ribbe på julaften, samt hjemmelagde kjøttkaker med julekrydder og to slags pølser. Jeg er ikke noe glad i akevitt, så snapsen min er genever. Den ligger i frysa og blir skikkelig kald. Å, som jeg gleder meg. Desserten på julaften blir riskrem, en annen enkel dessert i julen blir hermetiske pærer med krem og masse revet sjokolade...mmmmm. Her er noen bilder fra julestua mi:
Juletreet er det samme som i fjor. Er sååå fornøyd med det kunstige treet. Jeg har noen røde innslag, ellers mest hvitt og sølvpynt.

På kjøpmannsdisken står noen av mine favoritter som vi har laget selv. Den store nissen og de tre vise menn.

Julemusa passer på noen av julekortene.

Det hvite engle-bordet

Den morsomme lyktenissen har min yngste sønn laget. Med sagge-bukse og rumpesprekk, haha.

Ha en fin kveld, alle sammen! 
Juleklem fra Eli:)

2 kommentarer:

  1. Åh.. så koselig og fint julehus du har :)
    Juletreet var kjempefint, og ser at du også sverger til det kunstige:)
    Er også ferdig med forberedelsene, kunne sikkert gjort mye mere, men formen setter liksom en stopper for det... nok er nok :)
    Kos deg masse og ha ei riktig GOD JUL :)
    Juleklem sissel

    SvarSlett
  2. Hei hei :)
    Så koselige bilder. Du har det så nydelig.
    Jeg ville ønsker deg en gledelig jul:)
    Kose dere .
    Klem Margareth

    SvarSlett