onsdag 29. februar 2012

Uventet melding


Jeg fikk en uventet melding på bursdagen min i forrige uke. Den var fra Plantasjen som jeg er medlem av. Der sto det "Gratulerer med dagen, og i anledningen vil vi gi deg en syv-pac med roser helt gratis." Jeg måtte hente den innen 1.mars, så her forrige dagen dro jeg innom. Bor jo rett i nærheten, så jeg sveiva innom etter en handletur. Nå var riktignok disse rosene veldig små, men såååå søte, da! Koselig gest, og veldig greit med alt som er gratis! Holder på å vaske Ektorp-trekk om dagen, og det blir mange maskiner! Har jo både vinkelsofa, stol og puff! Deilig å få helt reine trekk nå som det er vår snart.......vegg-vask neste.....men det må jeg ha hjelp til!
Ha en fin onsdag, kjære medbloggere og følgere. Ps Velkommen til nye følgere! 
Klem fra Eli:)

tirsdag 28. februar 2012

Tapet som hodegjerde

Jeg skal ta nytt bilde når tekst kommer på plass. Må nok ta bilde i et annet lys, for nå ser det grønt ut, og det er lysegrått!

Det var dette som var prosjektet mitt for en stund siden, men jeg ville ikke vise bilder før veggen var ferdig stæsjet. Skulle jo ha skrift øverst, men så var det at jeg fikk klistremerke-bokstaver istedet for ordentlig skrift når jeg bestilte. Jeg klagde og fikk medhold, men så ble det stille.....vi får se. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde vidvinkel, for det er nesten umulig å ta bilder av soverommet. Det er ikke så veldig lite heller, men proporsjonene er liksom litt rare, vet liksom ikke helt hvor jeg kan stå for å ta bilde. Jeg kan jo si at det ser finere ut i virkeligheten enn på bilde, for en gangs skyld, og vi er veldig fornøyde. Elsker den drivved-tapeten. Jeg har tidligere i et innlegg vist at jeg tapetserte toppen på et bord i gangen. Jeg har planer om å gjøre det samme med en hvit kommode på soverommet som har furu-topp. I dag er det fint vær igjen, og jeg har ingen planer om å sitte inne. Må vel til byen for å bruke gavekort,,,,,hehe, trodde dere at jeg skulle i skogen eller på ski nå,,,,haha! Ikke denna jenta, nei. Jeg synes det er deilig å gå tur i ny og ne, men som den byjenta jeg er(født og oppvokst i Oslo), trives jeg godt på en kafè eller rundt i byen for å kikke i vinduer og shoppe litt;) Men jeg har jo kjøpt nye joggesko, så jeg har sagt at jeg skal begynne å gå(i skogen) så fort det blir bart, og det står jeg ved! I går var jeg på Europris og kjøpte en blindramme + to små bilderammer. Har laget noe nytt til stua, og om jeg skal få si det sjøl, ble jeg veldig fornøyd! Blir neste innlegg, det;) Ha en toppers tirsdag, kjære venner og følgere. 
Måtte dere alle få en fin-fin dag! 
Klem fra Eli:)

mandag 27. februar 2012

Endelig!


Endelig fikk jeg de gardinene jeg skulle ha til stua. Har tatt ned de brune vintergardinene, og hengt opp Maria Voilet. Jeg kjøpte de på Kid for penger jeg fikk av mannen til bursdagen min. Nå ble det lyst og trivelig inne. Måtte jo selvfølgelig ta bilde da det var mørkt ute, da...hehe. Er veldig fornøyd! Det jeg ikke er så fornøyd med er været i dag! I går var det jo sååå nydelig med sol og varmegrader. Men når jeg står opp i dag er det 4 kuldegrader, og det har snødd! Æsj, jeg vet jo at våren ikke er her riktig ennå, og at Mars måned er lang, men man har jo et håp, ikke sant?!
Uansett, ha en fin-fin mandag! 
Klem fra Eli:)

søndag 26. februar 2012

Dette blir en fin søndag!

Har hengt rosene jeg fikk til bursdagen min til tørk.

Det er knallvær her i dag, solen skinner og snøen smelter! Jeg skal dra hente mannen på jobb i dag, for det går ingen buss....kollektiv-tilbudet på topp.....! Må få med meg VM i skiflyvning fra Vikersund først. Jeg bor bare en halvtime unna, men både lettere og billigere å se det på tv'n. Sikkert en kjempeopplevelse å oppleve det "live", men.  Nå er det vinterferie her, og jeg har bestilt dette været hele uka!
 Ha en fabelaktig søndag, alle sammen!
Klem fra Eli:)

lørdag 25. februar 2012

Hylle før og etter

FØR

Dette er et bilde fra julen, og den lille svarte hyllen på veggen har vært et aldri så lite irritasjonsmoment en stund. Noen små svarte detaljer er greit, men ikke for mye. Jeg fant frem hvitmalingen og vips:
ETTER
Mye bedre, ikke sant? Veggen ble med ett roligere;) Nå er jeg så mett at jeg tror jeg må finne sofaen......har spist hjemmelaget sushi!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld! 
Klem fra Eli:)

Ny yndlingsparfyme +++

I går var jeg i byen og brukte det ene gavekortet mitt...og vel så det;) Det er ikke ofte jeg finner parfymer jeg liker. Har en drøss, men liker kun et par av dem. De sier at den dagen du ikke kjenner parfymelukta på deg sjøl, er det på tide å bytte merke, og gjett om jeg falt for denne da! "Blue Glow" av JLO! Helt nydelig! Fant også en duo-øyenskygge i rosa og grå-beige fra Lancome, og en dus rosa neglelakk. Fornøyd med byturen!
Pynten på flaska er et armbånd.

Jeg har noen småprosjekter i dag. Jeg holder på å male en bitteliten keramikk-hylle som har vært svart. Gjett hvilken farve......det får dere se seinere i dag når den er ferdig og henger på veggen igjen!
Ha en toppers dag, alle sammen!
 Klem fra Eli:)

fredag 24. februar 2012

Koselig besøk og fine gaver:)

Nydelige kopper fra Trend Design med gammelrosa blondekant.
Skilt med sort sløyfeoppheng.
To linløpere med gammelrosa motiv, servietter og matchende lys.

I går hadde jeg koselig besøk av en gammel god venninne. Vi koste oss, spiste og skravlet i flere timer! Se, så fine gaver jeg fikk i burstadgave, da! Lukcy me:) I dag blir det by-besøk med mamma. Må få brukt noe av gavekortene, kanskje;)
Ha en fin fredag! 
Klem fra Eli:)

torsdag 23. februar 2012

Handlingsplaner....

Denne nydelige buketten fikk jeg av mamma. Orkidèer, ranunkler og syrin. Lukter vår og sommer:)

I dag får jeg besøk av en god venninne jeg ikke ser så ofte pga avstander, og jeg gleder meg. Da skal vi kose oss med hjemmelaget rekesalat, kylling, brie, frukt, kaker etc.etc. I går var jeg i favorittbutikken min og kikket etter nyheter fra GG. Det er visst forsinket, men noe hadde de fått. De søteste små melkeglass med enten grønne eller blå prikker, og hvit blondekant øverst. Hm...tenke, tenke. Det er nok ikke så dumt å kikke litt, få inntrykk og tenke litt på det før man handler. Jeg har jo gavekort derfra, men har bestemt meg for ikke å handle noe før jeg er 100% sikker. De glassene har jeg ikke fått helt ut av hodet......;)
Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

onsdag 22. februar 2012

Wallstickers = overføringsbokstaver eller klistremerker?

Nå skulle jeg egentlig vise mitt siste soveromsprosjekt, siden skriften jeg har ventet på fra Fru Rosas landhandel kom. Jeg må bare innrømme at jeg ble veldig skuffet da jeg skulle sette opp dette på veggen. Jeg har diverse skrifter rundt om i huset, men denne jeg fikk her, var noe helt annet. Jeg har lagt merke til at de kaller det wallstickers flere steder, men hvordan skal man vite om det er ordentlige ting man bestiller? Den wallstickersen jeg fikk nå, var helt umulig å overføre, da det rett og slett var klistremerker! Limet bakpå er for svakt, og hele greia detter ned fra veggen igjen. Jeg vurderte å lime det fast, men du ser jo lang vei at det ikke er pent. Æsj og dobbelt æsj! Penger i dass! Men men, jeg bestilte en nydelig madonna, som var gledelig større jeg trodde, og fikk en såpe på kjøpet. Fru Rosas landhandel har kjempemye fint, så jeg vil ikke kritisere dem. Jeg kunne jo ha sendt en mail og spurt først. Poenget mitt er at de kaller det wallstickers som en fellesbetegnelse på alle veggord. Hilde Heimdal gjør også det, men der er det "ekte vare";) Jeg skal stikke ned på Kulør for der har de også sånne ting. Må sjekke om det er ekte eller ikke der, ellers må jeg bestille på nytt. Det er jo ikke så mange pengene det er snakk om, men denne ventingen, da.........jeg er så dårlig på sånt! Er utålmodig av natur, og når jeg har prosjekter på gang, skulle de helst ha vært ferdige i går;)
Denne madonnaen var fin, synes jeg. Har ikke funnet rette plassen ennå....stua er jo full av blomster;)
Nydelig såpe! Koselig med ekstragave på kjøpet, da!

Klokka er bare 08.00 og jeg holder på med min første kaffekopp, men snart åpner vel Kulør..thihi! Kjempemasse velkommen til nye følgere! Såååå koselig at dere vil følge meg og høre på det hverdagslige gnålet mitt;)
Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

tirsdag 21. februar 2012

Kidnapping og blomsterflor

I går gikk jeg helt i ørska! Jeg rakk såvidt å kle på meg. Rakk ikke å spise frokost engang! Det var telefoner, sms'er og besøk hele dagen, fra kvart over 11 på formiddagen til kl 19 om kvelden. Da ble jeg og mannen(han visste det, og var med på komplottet) kidnappet, kjørt til byen og plassert på en restaurant. Der fikk jeg vin og kjempegod mat! Ble kjørt hjem igjen, og da mannan og jeg satte oss i sofaen alene, og jeg fikk i meg et glass vin til, sloknet jeg,hehe. Jeg sov ikke så lenge da, så vi koset oss til ganske seint. Med minsten på skoletur, var det ingen som skulle opp tidlig, så da kunne jeg sove lenge i dag. Jeg har fått mye fint, da. Foruten to blomsterbuketter jeg har vist før, som jeg fikk på forskudd, fikk jeg disse blomstene her også:

Jeg har fått gavekort både i et parfymeri, og i min favoritt-interiør-butikk. I tillegg fikk jeg smykker, og penger til gardiner. Jeg trenger vel ikke si at jeg allerede har vært i byen og kjøpt dem i dag.....hihi. Puh, er sliten jeg! Mannen har dratt på jobb igjen, og jeg er alene, så nå skal jeg slappe av litt, før minsten skal hentes etter tur i kveld/natt en gang. Det kan bli seint, for det var visst kolonnekjøring over Strynefjell.
Ha en videre fin tirsdag, alle sammen, og gratulerer med dagen til Kongen vår!
 Klem fra Eli:)

søndag 19. februar 2012

En milepæl i livet

Det må vel være en milepæl i livet å fylle 50....i hvertfall når jeg føler at jeg stoppet på noen og tredve;) Jeg likte ikke å bli 40! Husker at jeg følte meg gammel i lang tid etterpå. Å bli 50 er helt greit. Jeg er født i fiskenes tegn, og er ganske typisk fisk, men har ascendanten i vekten og månen i jomfruen. Jeg har fått enhver astrolog til å klø seg i hodet, for de tre stjernetegnene sammen er jo motsetninger. Er det rart jeg er som jeg er, hihi. Vi hadde et bittelite lag i går, og jeg fikk noe av mammaen min som jeg satte veldig stor pris på. Jeg fikk noen gamle svart-hvitt bilder av meg som liten, og en gullring etter bestemoren min. Jeg fikk også kosedress og nydelige blomster:)) I dag skal mannen og jeg kose oss. Jeg var oppe tidlig og fikk sendt avgårde yngstemann på skoletur, så nå er det bare kos resten av dagen. Hvis helsa holder.......fikk så innmari vondt i skulderen i går kveld, kjenner det godt fortsatt, pluss at snørra renner igjen! Åhhhh! Får ta seg litt vin i kveld, vel. Om det ikke hjelper, er det i hvertfall dobbelt så moro å være sjuk, hehe.
Jeg bakte muffins i går istedet for fastelavnsboller.
Jeg synes bringebær er bedre enn jordbær til sjokolademuffins. Friskere!

Ha en fabelaktig mandag, det skal jeg! 
Klem fra Eli:)

Fastelaven eller fastelavn......

I dag er det sol og 5cm nysnø! Jeg måtte finne ut om det het fastelaven eller fastelavn, for vi uttaler det jo med en på slutten, i hvertfall jeg. Det heter fastelavn, altså uten en på slutten, bare n. Jaja, man lærer så lenge man lever! Jeg skal ikke bake boller i dag......jeg skal bake cupcakes! Det blir bursdagsselskap for meg i dag, og mannen kommer hjem etter 9 dager og netter borte på jobb! Det blir ikke det store laget, bare en liten markering. Egentlig har jeg dagen i morgen, men da drar minsten på skoletur. Jeg har kjøpt marsipankake og diverse annet. Her i huset er det sånn at når andre har bursta' baker jeg, men når jeg har bursta' skal jeg få slippe å styre så mye, så da kjøper jeg en del. I morgen på dagen min er mannen og jeg helt alene et helt døgn, før han skal på jobb igjen, så da skal vi kose oss, enten det blir ute eller hjemme. Vi får se;)
Måtte bare dekorere disse i går. Første gang jeg har tatt decoupage på noe annet enn hvite lys. Ble ikke så værst, vel;)

Nei, jeg får hive meg rundt, så blir det bilder av kakene seinere, hvis jeg får dem til sånn som jeg har tenkt.
Ha en fin fastelavnssøndag alle sammen! 
Klem fra Eli:)

lørdag 18. februar 2012

Enda en gave på forskudd

Det er lørdag og stille i huset. Det er bare pusene og jeg som er hjemme. Har ryddet og puslet litt, og snart skal jeg handle inn til i morgen. Skal ha et pittelite lag, så da må jeg bake litt. Min svoger og svigerinne kom innom i dag med blomsterbukett! Selv om jeg har en kjempesnill mann, er han ikke noe flink til å kjøpe blomster, så det er det sjelden jeg får, derfor er det desto koseligere når jeg får en som er så fin som denne.
Roser og orkidèer i skjønn forening:)

Ha en fantastisk lørdag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

torsdag 16. februar 2012

Torsdag og snart helg:)

Ja, det nærmer seg helgen igjen, ute er det sol, og jeg er i ganske bra form i dag, juhuuu! Jeg har sett rundt på forskjellige blogger at det har vært Valentins dag, hehe. Mannen som er avgårde på jobb, ringer meg hver dag, men akkurat på tirsdag glemte han hele Valentin;) Neida, jeg ble ikke skuffet. Vi har aldri feiret det vi, så det gikk bra. Koselig å se at de yngre gir hverandre blomster, konfekt og kjærlighets-gaver. Dette er i motsetning til Halloween en ordentlig koselig tradisjon. Keep up the good work! I går fikk jeg en skjønn gave av en god venninne av meg. Jeg har snart bursta' og fikk den på forskudd. Lucky me:))
Den kommer ikke helt til sin rett på bildet. Må finne den ultimate plassen for den, og tenne på lyset, da blir det bra!
Nå skal jeg ta med meg en termokopp med Caffe Machiatto ut i solveggen. Ha en fin dag! 
Klem fra Eli:)

mandag 13. februar 2012

Vinter og vår!

Været i går var helt merkelig. Jeg tror aldri jeg har opplevd at det snødde så kraftig samtidig som solen skinte:/ Det ga seg gudskjelov, så jeg slapp å måke. Må vise dere min feilbestilling av en liftgardin......Jeg klarte i min iver å bestille for liten gardin. Skjønner ikke hvordan jeg greide det. Hadde det på at vinduet var akkurat en meter. Istedet for å sende den i retur, sydde jeg på blondebånd på hver side. Den er fortsatt litt snuppete, men går til nød. Jeg har en annet lift jeg kan bytte med seinere, og som passer, hehe. Men men, søt var den;)
Det snødde mye kraftigere enn det som synes på bildet!
Snuppe-gardina mi;)

Ønsker alle kjære venner og følgere en riktig fin tirsdag! 
Klem fra Eli:)

Hvit mandag

Det laver ned ute, så vårfølelsen er vanskelig å finne, men det er bare en mnd og noen dager til den første vårdagen, og det går fort;) I dag må jeg ta etterveksten på håret mitt, for det rakk jeg ikke i går. Gjør det sjøl da. Gjør alt med håret mitt sjøl, inkludert klipp. Nå er det ikke så vanskelig da, siden håret er langt, for da er det bare tupper som tas. Ellers har jeg sydd litt på morrakvisten. Hadde en bukse som har krympet i skapet, den måtte jeg sprette opp og forlenge linningen på, også en jakke med knytebelte som hadde for trange armer ved håndleddene. Jeg får klaus hvis jeg ikke kan få dratt opp armene, så jeg sprettet like godt av armene, og lagde vest av den. Gjenbruk! Vips, så hadde jeg et helt nytt sett. Skal se om jeg ikke får kjøpt noen fine knapper å bytte ut med også.
På hylla mellom vinduene i stua har jeg en & fra Skeidar som jeg har limt serviett med decopagelim, en Syngonium i "blondepotte", og et egg til te-lys.

Ha en toppers dag, alle sammen. Er plutselig tilbake! 
Klem fra Eli:)

søndag 12. februar 2012

En riktig god morsdag:))

Jeg hadde ikke regnet med kaffe på senga, for jeg er alltid først oppe, men det blir middag med eldstemann og yngstemann i kveld. Først må jeg en tur til mammaen min med blomst:), så skal jeg ut og øvelseskjøre med minsten som holder på med lappen. Ææææææ! Hadde planer om å ta etterveksten i håret i dag også. Men, men dagen er ennå ung;)
Dette er frokosten sin på en morsdag, synes jeg;)
Jeg var på Panduro før helgen......
Lagde meg et armbånd....(har igjen litt tilskjæring, men fant ikke kniven i farta)
....og et til:)

 Benytt dere av denne dagen, og minn alle på hvilken dag det er opptil flere ganger, hehe. Det er liksom bittelitt bursda'.
Ha en fabelaktig fin mordag alle dere mødre der ute.
Klem fra Eli:)

lørdag 11. februar 2012

God lørdag!

Jeg har flyttet vaskebrettet som hang på kjøkkenveggen hit i stua, og der synes jeg det passet mye bedre. I dag skal jeg vaske litt, lage smykker, sy.....joda, jeg har da litt å fordrive tida med;) Det er 10 stive ute, så jeg tror nok jeg kommer til å holde meg innendørs i dag, bortsett fra en liten tur i butikken.I kveld blir det tv-titting og Grand Prix.

Ha en fin-fin lørdag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

fredag 10. februar 2012

Morsdagsgave på forskudd

Jøss som dagene har flydd da, plutselig var det fredag igjen. Jeg må vise dere den nye lampa mi. En rimelig lampe med en søt skjerm. Nå skjønner jeg hva som har manglet på dette bordet før....! På skjermen står det "Home".
Denne lampa er morsdagsgaven min på forskudd, siden jeg er alene til søndagen.
Love Hearts! Yndligssnopet mitt:P
Nå skal jeg kose meg med tv og godis, måtte bare innom for å gi et lite livstegn, og ønske dere en rigtig fin fredagskveld! 
Klem fra Eli:)

tirsdag 7. februar 2012

Morgenkaffe og mimrestund

God morgen, nå er klokkan 05.45, og jeg er i gang med min første kaffekopp;) I går var jeg på posten for å hente den første av 3 pakker jeg bestilte fra Ellos. Selvfølgelig var det joggeskoene som kom nå.....jeg hadde håpet på gardina:P I dag kommer mannen hjem! Har ikke sett ham på en uke. Han blir hjemme i to dager, så er det ni dager avgårde igjen. I dag skal jeg kjøre minsten til tannlegen for å operere ut en visdomstann, så er det vel litt husarbeid og mat-mekking. Vi må jo ta helga i uka, siden mannen jobber hver helg denne måneden. Flaks at jeg har bursta' på en mandag;)
Jeg fant en "snøkule" i skapet. Det er ikke snø i den, bare glitter, også er det til å sette bilde i midten. Jeg puttet i et gammelt bilde av meg fra en 17 mai på 60-tallet en gang.....

Ha en toppers dag, kjære venner! 
Klem fra Eli:)

Lengter til våren!

Jeg lengter sånn etter våren, at jeg fant frem den rosa mugga og kunstige ranunkler. Jeg er en av de som ikke orker masse farver over lengre tid, men akkurat nå følte jeg for litt rosa på kjøkkenet! Jeg elsker jo hvitt, men heller hvitt inne enn ute;)
Jeg var innom Bohus i går, og fikk med meg to rosa kubbelys, en liten søt duk og nye servietter.
Den rosa på duken er brodert, og ikke trykt! De hadde større også....hm, tror jeg må tilbake å kjøpe meg morsdagsgave;)

Nå skal jeg på posten, for der ligger det en pakke til meg. Hvis det er den nye liftgardina, blir det vinduspussing og stryking i dag.
Ha en fin tirsdag, kjære venner i blogglandia! 
Klem fra Eli:)

mandag 6. februar 2012

Mini-prosjekt

Etter å ha vært helt slått ut av forkjølelse noen dager, er jeg endelig såpass frisk at jeg kan begynne og fungere igjen. Jeg er ferdig med et av mine to prosjekter. Det andre må jeg ha litt hjelp til, så da må jeg vente til mannen er hjemme.
Dette var i utgangspunket et ganske stygt bord. Prøvde å male det, men platen oppå ble ikke pen. Jeg kjøpte drivved-tapet og limte på.
Er ganske fornøyd med resultatet.

Nå skal jeg lage pepperbiff, så minsten og jeg skal kose oss! 
Ha en fortsatt fin mandagskveld! 
Klem fra Eli:)

lørdag 4. februar 2012

Trøstekjøp;)

Det har vært stille fra meg i noen dager nå. Grunnen er forkjøla.no, slim.org, snørr.com og tett.net Er litt bedre nå, men det har satt seg skikkelig i brystet, så noen store utskeielser orker jeg ikke. Også jeg som har kjøpt "rekved"-tapet....har et par prosjekter på gang, men det må dere vente litt med å se, til jeg får igjen formen. Dagene har stort sett gått med til å se på tv i liggende stilling, og bestilling på nettet. Jeg har bestilt meg noen ting fra Ellos.
Falt for denne liftgardina. Den skal jeg ha på kjøkkenet! De har også knytelengder i samme serie.


Denne lampa har jeg bestilt, men det er litt ventetid, så jeg får den nok ikke før i slutten av mnd eller begynnelsen på neste. Gleder meg:)
 
Disse "heklede" ballerinaskoene bare må jeg ha!
Disse trenger jeg når jeg skal begynne å trimme til våren;)

Student-sønnen har kommet hjem på besøk i helgen, så jeg får vel snart true meg ut i kulda for å dra og handle......eller kanskje jeg skal ringe Peppes...hihi;)
Ønsker dere, mine kjære venner og følgere en riktig god helg! 
Klem fra Eli:)