onsdag 18. juli 2012

Har lagd meg smykker og begynt å trimme:)

Interiør-interessen er på bånn for tida. Sikkert pga været. Man kommer jo ikke før ut, før det bøtter ned, og man må gå inn igjen! Jeg bestilte noen småting fra Panduro, også kjøpte jeg resten i en hobbybutikk her jeg bor. Lagde meg kjede og øredobber. Disse selges både på nett og i butikker, men halve prisen å lage sjøl, og mye morsommere, da:)
Ørekrokene er i 925 sølv, en liten perle, englevinger og en swarowskystein.

Engelen på kjedet er laget på samme måte, bare større perle og stein. Tredde i den ringen rundt med skrift på, en skinnsnor med lås som jeg limte med lynlim, og voilà!

Ellers har jeg funnet ut at jeg skal begynne å røre på meg, så i to dager nå har jeg trimmet. Gått fort og løpt litt. I dårlige joggesko fra Ellos.....så nå har jeg bestilt meg skikkelige løpssko! Om jeg får vondt? Selvfølgelig, men jeg har vondt om jeg sitter stille også! Nå skal formen tilbake, og kiloene av!!!
Ha en toppers dag, alle sammen! 
 Klem fra Eli:)

fredag 13. juli 2012

God helg:)

Nå er det helg igjen. Skulle ønske vi fikk litt sol, da! Uansett skal vi kose oss uten ungdom i huset med god mat og rødvin i kveld:)) Kjøpte inn et par småting her om dagen:
Serviettene fra Sagen er sååå fine!

En brikke fra GG i serien Dora White ble med hjem;)

Ha en toppers helg alle sammen, og til dere som har startet på ferie: God tur/god ferietid! 
 Klem fra Eli:)

søndag 8. juli 2012

Rosa grønnplanter.......:)

Joda, det stemmer det. Jeg har kjøpt meg to rosa grønnplanter. Som kjent kan jeg ikke ha blomster inne(kattene spiser de), så jeg må ha grønnplanter med farve på for å live opp litt. Jeg fikk øye på disse to hos Planteland, og klarte ikke å gå fra de igjen. Husker at jeg har hatt begge disse plantene for mange år siden. Jeg husker ikke hva som skjedde med dem, da......hm. Ute er det overskyet, og det er varmt. 25 grader! Tenk hvis det hadde vært sol, da!
Mor med tusen barn.

Praktspragle. Jeg kjøpte denne potta også, for den passet så godt til;)

Ha en fin-fin søndag alle sammen! 
Klem fra Eli:)

torsdag 5. juli 2012

Endelig sommer! Eller......?

Hei og hopp! I dag er det Varmt med stor V! Selv om det er litt skyer, er det sol. Det kan hende jeg skal prøve å få litt sol på en fortsatt ganske blek vinterkropp. Hadde faktisk planer om et besøk på "Brun og Blid" for å få litt farve. Man føler seg både friskere og bedre med litt sommerglød, ikke sant?! Her i huset går alt for halv maskin for tiden. Deilig! Minsten er hit og dit, sjelden hjemme. Det å mekke bil er den store hobbyen. Mellomsten som er hjemme på ferie, har besøk av kjæresten sin, og vi har koset oss med god mat, kortspill osv. I dag drar mannen på jobb igjen for noen dager, så da må jeg finne på noe. Kanskje blir det en tur til Tigerstaden og venninnebesøk samt shopping;)
Jeg kjøpte denne planta for noen dager siden, men det jeg ikke tenkte på var at siden den står oppå en hylle på veggen, tørker den fortere. Varmen stiger som kjent oppover.......så den tørket for meg. Da jeg skulle ta den ned og prøve å redde den med en skvett vann, så drøss alle, og absolutt alle bladene av, hehe. Ergelig, men sånn er det når man ikke passer på.

Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)