søndag 25. november 2012

Søndagskos

En sløve-søndag på sofaen i kosedressen. Har blitt sein frokost og tv-titting hittil i dag, så nå må jeg vel snart få gjort noe fornuftig. Må vaske litt klær, tørke over gulver og lage lapskaus. Først får jeg komme meg i dusjen, også må jeg ut og røre på meg litt.Ha en fin-fin søndag og en toppers ny uke, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

lørdag 24. november 2012

Nye lys i stua

Vi har pleid å ha kuler med lys i rundt dette gamle vinduet til jul, men de sluttet å virke i fjor. Har vært på jakt etter noe lignende, og på Skeidar fant jeg denne lyslenken med hjerter. Måtte jo prøve hvordan de ble, så de blir hengene, selv om jeg ikke har begynt å pynte til jul ennå.
Ganske dekorative, synes jeg :)

Det er deilig med helg når man jobber hele uka. Har vært på en liten shoppingrunde i dag. Kjøpte meg en skjorte, neglelakk og noe småpjus. Nå blir det pepperbiff og fløtegratinerte til middag snart, og etterpå er det Det store korslaget på tv. Snop og snacks i skåler, så nå skal vi kose oss!
Ha en toppers lørdagskveld alle dere søte bloggvenner! 
 Klem fra Eli:)

søndag 18. november 2012

Litt ny juletrepynt

Heisann! Nå har jeg vært i jobb en hel måned, og er fortsatt oppegående;) Det har vært utrolig mye å lære, og ganske store dataprogram å sette seg inn i, men nå går det ganske bra. Jeg har igjen to uker i Oslo før jeg kan vende nesa hjemover for å jobbe her. Det skal bli deilig! Eller har jeg så smått begynt å tenke på jul, og har kjøpt litt pynt allerede. Må jo ha litt nytt hvert år:D
Denne skjønne bamsen kjøpte jeg på Bohus.

På Bohus fant jeg denne ballerinaen også.

Dette hjertet fant jeg på Plantasjen.

Som dere sikkert skjønner, går det mest i hvit juletrepynt hos meg. Med innslag av sølv.
I dag har jeg tørket støv og pusset vinduer, og nå er det snart kyllingfilèter og ovnsstekte poteter til middag. Ha en fin-fin søndagskveld alle sammen! 
Klem fra Eli:)

søndag 4. november 2012

Slitsomme dager

Som dere har sett, har det vært lite aktivitet på bloggen min i det siste. Grunnen er at jeg har begynt å jobbe. Siden opplæringen er i Oslo, må jeg pendle hver dag. Ca halvannen time på buss hver vei = laaaange dager. Stuper i seng 10.30 om kvelden, og har ikke noe overskudd til hverken interiør eller kreativiteter. Jobben i seg selv er spennende, og jeg stortrives med oppgavene, men reisa er drepen. Det er kun for en kort tid da, for i begynnelsen av desember skal jeg begynne her i Hønefoss, og kontoret jeg skal jobbe på, ligger 5 min unna der jeg bor. Gleeeedeeee!!! Så dere får bære over med meg en liten stund til. Regner med at jeg kommer sterkere tilbake. Jeg er innom og titter på andres blogger, for en tur rundt i Blogglandia hver dag, må jeg få med meg, men har liksom ikke noe nytt og komme med sjøl. Foreløbig.

Ønsker dere alle en fin-fin søndag! 
Klem fra Eli:)