lørdag 24. august 2013

Litt fornyelse

En liten titt på kjøkkenkroken etter at spisestua ble flyttet til stua. Her har vi planer om å sette opp brystpanel snart.
Det ble plutselig mer plass på kjøkkenet, og stua ble liksom forlenget.

Kjøpte lys, lyspynt og servietter på Nille....

...og en ny pute.

Er ikke noe glad i høstfarver, så da måtte det bli vinrødt innslag istedet.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, for vi skal i 50 års-lag til Brumunddal i kveld. Tjohei!

Klem fra Eli:)

tirsdag 20. august 2013

Ny(malt) spisestue

Spisestua er malt(har igjen et par stoler, da;) og flyttet inn i stua. Måtte flytte på ting og ommøblere litt, men jeg er fornøyd med resultatet. Må få en finere duk på bordet og saueskinn i slagbenken, så er vi der! Ble forandring i kjøkkenkroken også. Det får dere se en annen dag. Nå er det middagslaging som står på tapetet. Kyllingfilèter med søtpotetstappe;)
Ha en toppers kveld!
Klem fra Eli:)

fredag 16. august 2013

Sommeren som forsvant

Hallois!

Denne sommeren forsvant for meg. Ikke har jeg blogget på kjempelenge, ikke har jeg hverken gjort noe i heimen eller kjøpt noe. Bare jobbet og jobbet. Hadde ikke opparbeidet meg feriepenger siden jeg har ny jobb, så noen ferie har det ikke blitt.

Nå som det går mot høst våkner kreativiteten litt etter litt. Joda, det er deilig med sommer, men jeg er et høst-menneske. Tåler ikke varmen så godt.

Jeg har tenkt til å forandre kjøkkenkroken som dere ser på bildet. Spisebordet med klaffer og to stoler skal males hvite i helgen. Har malt to stoler for en stund siden, men så stoppet det opp, liksom....:P
Både slagbenken og resten av spisemøblementet skal flyttes til stua. Det blir full ommøblering. Får se hvor langt jeg kommer i helgen. Må ha ørten strøk på disse møblene, og det skal jo tørke også, men har et ønske om å sette alt på plass søndag......

Ha en fin-fin helg, alle sammen!
Klem fra Eli:)