onsdag 25. september 2013

Nytt bord

Nå som høsten er ordentlig i anmars og man ikke er så mye ute lenger, har jeg fått mer lyst til å stæsje inne. Jeg har saumfart finn.no etter et eller annet møbel å ha akkurat på denne veggen, også var jeg så heldig å finne dette halve bordet! Det kostet meg kr 200,- :):):)
Det er mye mulig puffen blir flyttet, for nå ble det litt mye her. Pepsi er veldig nysgjerrig, ser dere;)

Noen som har vært på Nille i det siste? Hadde dårlig tid, så jeg stakk bare nesa innom, men gjett om jeg skal tilbake! Rååååålekre kubbelys, har de!
Ha en toppers onsdagskveld, alle sammen. 
Klem fra Eli:)

søndag 8. september 2013

Det er sommer, det er sol og det er søndag :)

Hei, for en søndag! Indian summer, med varme netter og solfylte dager. Vi hadde en ganske stor flekk i haven som det var dårlig med gress på, og der sådde vi på mandag. I dager det lysegrønt:) Har gjort noen små-innkjøp de siste dagene. Har alltid størst "kjøpe-tryne" om høsten, jeg :P
Jeg har lenge hatt lyst på en evighetskalender. Nå er den min!

Kjøpte også et par pil-hjerter som jeg har hengt i stuevinduene.

Jeg har så mye hvitt, at jeg synes beige er en grei brekkfarve. Liker det røffe som kontrast til det sarte.

Sjekk den nye lyslykta mi!

Pels-lykt! Jeg skal få tatt bilde om kvelden når det er lys i den. Er jo bare såååå koselig!Nå skal jeg snart dra og gjøre min borgerplikt, så skal jeg hjem og lage en av mine favoritt-middager. Soppgryte! Den består av kantareller, bacon(kalkunbacon for meg som ikke spiser svin) og løk. I sausen er det både karri og kaffe. Mmmmmm!
Ha en toppers søndag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)