torsdag 5. juli 2012

Endelig sommer! Eller......?

Hei og hopp! I dag er det Varmt med stor V! Selv om det er litt skyer, er det sol. Det kan hende jeg skal prøve å få litt sol på en fortsatt ganske blek vinterkropp. Hadde faktisk planer om et besøk på "Brun og Blid" for å få litt farve. Man føler seg både friskere og bedre med litt sommerglød, ikke sant?! Her i huset går alt for halv maskin for tiden. Deilig! Minsten er hit og dit, sjelden hjemme. Det å mekke bil er den store hobbyen. Mellomsten som er hjemme på ferie, har besøk av kjæresten sin, og vi har koset oss med god mat, kortspill osv. I dag drar mannen på jobb igjen for noen dager, så da må jeg finne på noe. Kanskje blir det en tur til Tigerstaden og venninnebesøk samt shopping;)
Jeg kjøpte denne planta for noen dager siden, men det jeg ikke tenkte på var at siden den står oppå en hylle på veggen, tørker den fortere. Varmen stiger som kjent oppover.......så den tørket for meg. Da jeg skulle ta den ned og prøve å redde den med en skvett vann, så drøss alle, og absolutt alle bladene av, hehe. Ergelig, men sånn er det når man ikke passer på.

Ha en toppers dag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Hellu i uken.
  Endelig tilbake etter pause.
  Den planten er håpløs. Hvis jeg skal berge den må jeg ha den på bordet så jeg klarer å huske den he he.
  Kos med ungene rundt deg. Mine er på ferie med venner og besteforeldre. Litt godt det også selv om alt jeg skulle gjøre når huset var tomt......er glemt ha ha ha.
  Kos deg
  Randi

  SvarSlett
 2. Derfor d er så kjekt med fake planter, da slipper en å vanne;)
  Her har det vært sommerens hittil varmeste dag med nesten 30 grader.Litt i varmeste laget for min del, men fikk da ei stund i solen med min også bleike vinterhud:)
  Har vært helt gåen i kroppen etter siste maleprosjektet... d ble nok i hardeste laget og jeg stod på som F.. for å skulle få d ferdig.
  Sånn blir d når man tar seg vann over hodet:))
  Lærer aldri vettu:)
  Kos deg og ha en fin start på helgen
  klem sissel

  SvarSlett
 3. Den planten der må stadig vannes en skvet uansett hvor den står...har ikke tall på hvor mange jeg har drept av dem selv! Men de er jo så fine, må bare huske å passe på at den ikke blir tørr. Takk for titten her hos deg =)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer, jenter. Tror jeg skal prøve meg på Mor med tusen barn, for den tåler å bli litt glemt innimellom;)

  SvarSlett