søndag 14. april 2013

Endelig badekar!

Etter å ha savnet badekar i over 11 år, har vi endelig fått tak i et. Det finnes jo mange brukte badekar, men de er som regel for lange. Vi hadde nemlig kun 1,50 å gå på.Har sjekket på nett og i vvs-butikker, men der skulle de ha mellom 5-og 6000 for et helt standard kar. Vi fant på finn.no til kr 750,- Er såååå fornøyd. Det var visstnok ikke brukt heller. Gjett om jeg badet i går kveld, da? Jepp! ;)Jeg tror vi hadde tur i går. Siden mannen og jeg var alene i går kveld, ble vi enige om å bestille en Peppes-pizza på døra. De hadde gjort en feil, så vi fikk to store pizzaer til samme pris som en, juhuu! Jeg ymtet innpå at vi kanskje kom til å vinne på lotto også, og det gjorde vi.....men bare 180 kroner. Såååå nære! Jeg har nemlig funnet drømmehuset, men mangler ca 2,8 mill. Men plutselig en dag....!
Må fylle karet med dusjen, men det går helt greit, tar bare litt mer tid.

I dag regner og blåser det ute, så jeg har ingen planer om å bevege meg utenfor døra. Blir sløving og sofaen i dag. Dvs jeg har prøvd meg på et prosjekt som rett og slett gikk i dass! Jeg pusset mitt brune spisebord og prøvde å stryke på grå maling for å få en rustikt driv-ved-finish, men det ble så mislykket at jeg smørte på maling på hele bordet. Da har jeg grunnet det, i hvert fall. I morgen skal jeg kjøpe eggehvit oljemaling!
Ha en toppers søndag, alle sammen! 
Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. Alltid ok å ha ett badekar ja :)
  Skal ikke skryte av at det har blitt noe særlig brukt her, annet enn til å dusje i. Var kun med det samme vi fikk det.

  Synd at det ikke funket med drivved vaskingen av bordet ditt. Synest jo selv det var så enkelt å ikke minst morro å gjøre den prossesen :)

  Ønsker deg ei ny fin uke, Eli
  klem sissel

  SvarSlett
 2. HEI:)
  ELSKER Å BADE JEG OGSÅ
  SÅ HELDIGE DERE VAR
  IKKJE ALLTID TING BLIR SOM TENKT NEI.
  KLEM ELI:)

  SvarSlett