mandag 29. april 2013

Nyoppusset stue

Heisann!
Vi pusset opp stua i helgen, og ble veldig fornøyde. Meningen var at vi skulle vaske, men siden naboen fyrer med ved, og vi har ventilasjonsanlegg som suger inn røyken, var det ganske så sotete i kriker og kroker. Jo mer vi vasket, jo værre ble det. Ok, da kan vi ikke ha hvite vegger hos oss. En vegg med tapet og resten malt, ble resultatet.
Før

Før

Før

Etter

Etter

Etter


Ny lyslykt i hus ;)

Før hadde vi farven Latte på veggene, og nå har vi Macchiato. Det er jeg som har malt, og fikk hjelp av mannen til å holde tapeten oppe, ellers er tapetseringa også mitt verk. Litt stolt da, for det er første gang i mitt liv jeg tapetserer. Veldig enkelt når man kan rulle lim på veggen.
Neste prosjekt er kjøkkenet.......:P

Ha en toppers mandag!
Klem fra Eli:)

4 kommentarer:

 1. Så fint det ble hos dere i den nyoppussa stua , flink du har vært :)
  Har samme problemet her hos oss, da det meste av takene i stua og utover i de åpne gangene i løpet av årets sesong blitt nedsotet av vedfyring, stearinlys fyring i kombinasjon med varmepumpa.
  Har litt av en jobb foran oss, har forsøkt å vaske taket...men det går ikke.så her må det vel til ekstra sterk kraftvask for nedvasking og etterpå maling..prosjektet står enda på VENT :)
  Så heldig dere som er ferdig med dette :)
  Fin den lykta :)

  Klem sissel

  SvarSlett
 2. Ble så fint og lekkert :))
  Bra jobba :)

  Klem

  SvarSlett
 3. kjempefint :) vet du hva tapeten heter? den var bare helt nydelig!

  SvarSlett