onsdag 27. april 2011

En forsmak på sommeren

Nå begynner det så smått i bli vår/sommerstemning i hagen. Vi var på gartneri i påsken, og mannen som er så glad i syrintrær ville ha med seg et hjem.Vi har planlagt et stort bed midt på plenen med kantsteiner rundt. Syrintreet skal stå på ene siden, også skal vi ha rododendron og stauder. Gleder meg! Mannen skal lage bedet, og jeg skal plante. Jevnt fordelt,hehe:) Syrinen blir nok ikke noen storblomstrer i år, det er bare 3-4 blomster på den, men til neste år... Jeg klarte ikke å dy meg, men kjøpte rosa Ville de Paris og hang på veggen;) Jeg hadde en kunstig blomsterranke fra før, og den surret jeg rundt stolpen som holder nedløpet til takrenna. Funket bra, synes jeg.

4 kommentarer:

 1. Så deilig det ser ut i hagen deres. Synes de ser stor ut, iallefall i forhold til min lille plen på 3x 9 meter, eller noe sånt.. hihi, men deilig med små plener. man skal rekke over dem også
  Må du ikke ta deg helt ut, så du blir sengeliggende, med både nedvasking, og hageprosekter, selv om hagen sikkert er litt sånn som en får energi av også,. Men fint blir det iallefall. Har lurt på syrin, jeg synes de er noe helt for seg selv i hagen, men har en syrin-hortensia, som ikke blomstrer før iaugust/seprember, så jeg tror ikke jeg har plass, om jeg skal ha blomsterbed ved siden av.

  Akuurat nå er det lading, for å se om jeg kan være med mens samboer, og broren min, setter opp forteltet, og åpner campingsesongen til helga. Det gleder jeg meg til må bare ha litt varmere netter først.
  Om du vil ha heklemønsteret som jeg brukte på kjolen, så send meg mailadressen, så skal jeg sende deg det
  Klem
  klem

  SvarSlett
 2. Fin arbeidsfordeling .
  Akkurat som hos oss ;)
  Det er kjekt å ordne og lage i stand hage !
  Stilig med blomsterranken rundt stolpen :)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempekoselig kmmentar fra deg!
  så herlige hagebilder, deilig med vår.

  Ønsker deg en flott 1. mai med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett