fredag 1. april 2011

Vårstemning på kjøkkenet

Jeg var en liten tur på plantasjen og kikket litt. Der fant jeg disse blomstene.De hadde ekte ranunkler også, men jeg har en tendens til å få tatt livet av de, så kunstige er tingen! De kostet ca 24 kroner stykket. Tror nok jeg må tilbake for å kjøpe flere. De ser ekte ut, selv på nært hold! Plukket med meg dette søte planteskiltet også, til kr 14,90. Duken er en hvit brikke jeg sydde rosa blondekant på. Synes det ble ordentlig vårlig og fint:) Nå ser det ut til at sola kommer også. Bra, for da får den tint opp snøen som kom i går/natt! Ha en fortreffelig fredag:) Klem fra Eli.

4 kommentarer:

 1. Da var nettet ditt oppe å går igjen... med mye raskere linje :-)) Godt å ha nett så en slipper og sitte og vente på åpnng av sider, for masse av sidene med mye bilder, og reklamer er tunge å åpne.

  Så fine de ranunklene er.. Nydelige blomster,men jeg og har en tendens til å få de til å avgå før tiden. Men det gjelder nesten alle blomster. Jeg har ikke grønefingre, selv etter mange år som bonde.
  Egentlig tror jeg det er for varmt i leiligheten. At det er derfor jeg ikke får blomstene til å trives. Men så lenge folkene som er her gjør det, så får en finne på noe med blomstene.
  Moro å få små titt inn til deg. Det ser så koselig ut. Koselig er den brikka, som er laget til duk også . Du har masse søte små detaljer som er så moro å få med seg.
  Liftgardinene dine på kjøkkenet er kjempefine, Jeg har vært inne og skulle lagt igjen kommentar der mange ganger, og ramler ut igjen. Det går litt i rykk og napp hos meg om dagen :-))
  Men de liftgardinene er flotte. jeg har ikke funnet noen jeg liker, men disse var flotte.

  kos deg i finværet, og ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Så kos du hadde gjort det på bordet ditt. Kjempesøte farger, så ble i vårstemning av å titte inn her idag:)
  Ha en fin kveld
  klem Sissel

  SvarSlett
 3. Hei Eli!!
  Tusen takk for besøket inne hos meg, jeg blir så utrolig glad hver gang noen legger igjen ett lite spor, som det kalles;o))
  Og jøss her var det utrolig myyyye fin å se på, likte godt katta oppå den hylla;o)))) Og jeg legger meg til som følger og linker samtidlig bloggen din inn på sia mi;o))) Og ja alt som en kan pusle med en dag er en god dag og så får en brukt hue litt og tankene går i retning noe annet;o)) og det MÅ vi ha;o))
  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer alle sammen:) Setter veldig stor pris på det!!! Klem:D

  SvarSlett