søndag 17. april 2011

Vår i hagen

Litt vårstemning fra hagen. Har masse planer her, men får ta en ting om gangen. Denne hammocken var en gang brunbeiset, men flasset så fælt at jeg malte den blå....grøss! Nå blir det grå, som resten av møblene våre ute:) Jeg har bestilt svart stoff fra Stoff og Stil som jeg skal trekke de rød-stripete putene med, og det tror jeg blir fint, siden vi har kjøpt svart tak. Ha en fin palmesøndag alle sammen! Klem fra Eli:)

2 kommentarer:

 1. Så koselige bilder i fra hagen, med stemorsblomster, og en liten sommerfugl :-)

  Så flink du er, står på og maler, og lager det fint rundt deg. Gleder meg til å se bilder av prosjektene dine i fra hage. Alltid moro å se i fra andre, og spesielt når en er så flink som du. Moro å få noen ideer. Ser ut som dere har en hage. omtrent på størrelse med våres.

  Har ett par badem-baden stoler her også, De er kanskje ikke det lekreste av hagemøbler, men du så gode å sitteligge i. Jeg har noen prøvetimer i dem allerede i år
  Ha en fin påske, og kos deg/dere
  klem

  SvarSlett
 2. Dette blir kjempebra, gledes til å se det ferdig:)
  Her har vi ikke hatt noe utevær i helgen så håper på det snart, da prosjektet på balkongen skal settes ut i live. Har faktisk vært snø i luften idag..
  Klem sissel

  SvarSlett