onsdag 18. mai 2011

Dagen derpå

Neida, ingen hangover her i gården, hehe. Ble kanskje litt vel mye marsipankake....! Da er det vel overstått, og hverdagen er her igjen enn for noen få dager før det er helg. Er det ikke snart pinse også....? Jeg har vært på leit etter kubbelysestake som ikke var for høy, og jammen fant jeg ikke på Home design. Kostet 149,- Tok med et Lene Bjerre-lys også, og synes det passet godt i kjøkkenvinduet.Ble akkurat sånn jeg hadde forestilt meg;) Ha en toppers onsdag! Klem fra Eli:)

1 kommentar:

  1. Vel overstått. :-) Håper dere hadde en fin dag.
    Her hadde vi en veldig rolig dag, med toget på tv, og grillet med litt av familien på ettermiddagen. Jeg skrev visst flere kommentarer på forrie innlegget ditt, men borte ble de alle sammen. Blogspot var veldig lite samarbeidsvillig.
    Den lysestaken var fin, og passet i kjøkkenvinduet ditt. Jeg synes også det er vanskelig å finne en kubbelysestake som jeg har lyst på, men en slik kunne jeg hatt også, selv om jeg ikke har så mye annet som er sølvfarget (eller hva det heter). Foreløpig stå de på lysfat eller på små stettfat. Men da veten hvor de er å finne. Takk for tipset :-)) Ha en fin dag, så håper vi varmen snart er tilbake
    Klem

    SvarSlett